Lahjoita vanhat korkokenkäsi teatterille

Pursuaako kenkäkaappisi yli äyräitten? Mietitkö, mitä tekisit vanhoille, hyvin palvelleille korkokengillesi? Lahjoita ne teatterille ja bongaa kenkäsi ensi syksynä esityksestä!

Kuopion kaupunginteatteri kerää naisten korkokenkiä käytettäväksi Miisa Lindénin käsikirjoittaman ja ohjaaman Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo -nimisen näytelmän lavastuksessa. Kenkäkeräys alkaa tiistaina 16.5. klo 14. Korkokenkiä, ja vain korkokenkiä, otetaan vastaan teatterin lippukassalla sen aukioloaikoina. Keräys jatkuu siihen asti kunnes on saatu kokoon 450 kenkäparia.

Kenkänsä lahjoittaneet saavat yhden vapaalipun per kenkäpari torstaina 2.11. pidettävään kyseisen näytelmän toiseen pääharjoitukseen. Lahjoittaneiden kesken arvotaan myös yksi kahden hengen VIP-paketti näytelmän ensi-iltaan. Paketti sisältää pääsylippujen lisäksi naulakkomaksun, käsiohjelman ja väliaikatarjoilun.

Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo saa kantaesityksensä Minna-näyttämöllä 8. marraskuuta. Näytelmän skenografiasta vastaa Marie Antikainen.


05.05.2017 11:32