Kulttuurin ja urheilun yhteistyössä on voimaa - Keltamusta lauantai teatterilla 2.12.

Tunnusta väriä ja tule lauantaina teatterille tapaamaan paikallisia kulttuuri- ja urheilutähtiä, kisaamaan heidän kanssaan, pyytämään nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia. Ilmaistapahtuma Keltamusta lauantai Kuopion kaupunginteatterissa 2.12. klo 10.30–12.

Tapahtumassa mukana teatterilta näyttelijät Johanna Kuuva ja Katri-Maria Peltola, KalPalta pelaajat Jerry D'Amigo ja Valtteri Parikka sekä Ruusteri-maskotti, KuPSilta paikalle saapuvat edustusjoukkuepelaajat Urho Nissilä ja Ilmari Niskanen. Keltamustassa lauantaissa on mukana myös keihäänheittäjä, Euroopan mestari ja olympiahopeamitalisti Antti Ruuskanen.

Tilaisuudessa Ruuskasen kanssa voi harjoitella tarkkuusheittoa, KalPan toimintapisteellä on virtuaalinen, torjuntataitoja testaava maalivahtipeli, KuPSin pelaajat vetävät puolestaan pehmopalloilla suoritettavaa temppupistettä ja teatterilaisten kanssa kisaillaan pikahahmoista. Teatteri järjestää lauantaina myös kulissikurkistuksen, jolloin yleisön on mahdollista tutustua teatterin taustatiloihin. Kurkistus alkaa klo 11.

Tule mukaan koko perheen voimin haastamaan ja kisaamaan urheilu- ja kulttuuritähtiemme kanssa!


30.11.2017 11:08