Lipunmyynti

Teatterin lippukassa
Niiralankatu 2, 70600 Kuopio

Kesällä 2017 teatterin lippukassa palvelee 22.5.-9.6. ma-pe klo 10-17, 12.-16.6. klo 14-21, 17.-18.6. klo 20-21 ja 19.-20.6. klo 14-21. Lippukassa sulkeutuu kesän ajaksi 21.6. alkaen.

Syksystä 2017 lippukassa on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä sekä lauantaisin klo 12-18. Lauantaiaukiolo 9.9. alkaen.

Kesällä teatterilippuja voi ostaa mm. Kuopio Infosta ma-pe klo 9-16.

Teatterin palvelunumerot
Teatterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen yhteinen palvelunumero 0600 96 100 (1,98 e/min+pvm) on avoinna ma-la klo 9-19 ja se palvelee asiakkaita ympäri vuoden 31.7. asti.
Lippupisteen palvelunumero 0600 900 900 (1,98e/min+pvm) on avoinna klo 7-22.

HUOM! Teatterin uusi palvelunumero 1.8. alkaen on 0600 413 143 (1,98 €/min + pvm + mpm) ma-la klo 9-19.

Teatterin ryhmämyynti
Ryhmämyyntinumero 044 718 2414 (yli 20 hlöä) on avoinna ma-la klo 9-19 ja se palvelee asiakkaita ympäri vuoden.

Ryhmämyyntisähköposti (yli 20 hlöä) ryhmat.teatteri@kuopio.fi palvelee arkisin toimistoaikoina. Varaukset/muutokset ovat voimassa vasta kun siitä tulee vahvistus teatterilta. Sähköposti ei voimassa kesä- eikä heinäkuussa.

Yli 20 hengen ryhmät saavat ryhmäalennuksen teatterin omiin näytöksiin. (Ei koske kaikkia vierailuja) Ryhmänvetäjä saa yhden vapaalipun. Linja-auton kuljettajalle vapaalippu, jos paikkoja saapuessa löytyy. Ryhmien on vahvistettava varaus 1 kuukauden sisällä varauksesta ja tämän jälkeen liput lunastetaan joko teatterin lipunmyynnistä tai Lippupisteen laskutuksella. Laskutuslisä on 10 EUR ja liput lähetetään maksun jälkeen suoraan asiakkaalle.

Teatterin yleinen sähköposti
teatteri@kuopio.fi (ei lippuvarauksia)

Teatterilippuja voi ostaa myös

Internetistä
www.kuopionkaupunginteatteri.fi

Kuopion Musiikkikeskuksesta, katso netistä aukioloajat.

Kuopion Sokos-tavaratalon neuvonnasta kaupan aukioloaikoina.

Lippupisteeltä osoitteesta www.lippu.fi, Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä kautta maan tai lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,98 e/min+pvm) päivittäin klo 7-22.

R-kioskeista
R-kioskeilla käytetään ns pikamyyntiohjelmaa, jossa lunastetaan puhelinpalvelussa tehdyt varaukset tai ostetaan liput varaustunnuksella (pikamyyntiohjelma tarjoaa automaattisesti parhaat jäljellä olevat paikat valitusta katsomosta). Tarvitaan tapahtumanumero, joka saadaan Event-lehdestä tai Lippupisteen nettisivuilta.
HUOM.
- R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla tai arvoseteleillä.
- Maksimi lippumäärä on 10 kpl/ostos tapahtumanumerolla.
- Maksimi lippumäärä on 20 kpl/ostos varausnumerolla.
- Lippujen lunastus R-kioskien aukioloaikojen mukaan klo 7 - 21.30 välillä.
- Myyntipisteet ja R-kioskit veloittavat lipunmyynnistä palvelumaksun, joka on vähintään 2,50 e.

Palvelumaksut
Teatterin lipunmyynnistä tai ryhmämyynnistä ostetuista lipuista peritään 2 euron suuruinen palvelumaksu, joka lisätään lipun hintaan. Palvelumaksu vaihtelee toimipisteittäin ja esimerkiksi R-kioski ja Lippupiste veloittavat heidän kauttaan ostetuista lipuista oman palvelumaksunsa.
Lisätietoa Lippupisteen palvelu- ja toimitusmaksuista 

Edut

Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtainen avustaja saa alennushintaisen lipun teatterin lippukassalta.

Näkö-tai kuulovammaisten on mahdollista tilata omatoimisesti tulkki mukaan teatteriesitykseen. Tulkkaukseen liittyvistä käytännön asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä Kuopion kaupunginteatteriin, 044-7182 424.

Viime hetken lippu opiskelijoille
Viime hetken lippu on tarkoitettu opiskelijoille. Viime hetken lippu samana päivänä netistä, teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta ja Kuopion Musiikkikeskuksesta hintaan 10 € (sisältää 2 € palvelumaksun). Ei ennakkovarauksia. HUOM! Ei koske vierailuesityksiä eikä jo tehtyjä varauksia. Opiskelijakortti esitettävä.

K9-kortti
K9-kortilla Kuopion ja lähikuntien 9-luokkalaiset pääsevät esityspäivinä neljällä eurolla teatterin omiin näytöksiin, jos paikkoja on vapaana. Hinta 4 e sisältää teatterin palvelumaksun. Ei koske vierailuja tai sunnuntainäytöksiä.

PeeÄssä
Erikseen merkityissä PeeÄssän etunäytöksissä asiakasomistajan etuna 3 euron alennus perushintaisesta lipusta.

Veikkaus
Veikkaus-kortilla 2 € etu normaalihintaisesta lipusta teatterin omiin näytöksiin arkisin ma-to. Max. 2 lippua per asiakas. Lisäksi ilmainen käsiohjelma.

Esityksen peruuntuminen

Esitys perutaan vain ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa. Ostetut liput vaihdetaan uuteen näytökseen tai asiakkaalle palautetaan lipun hinta (palvelumaksua ei palauteta). Lippujen vaihto tai rahojen takaisinlunastus tulee suorittaa 3 kk kuluessa peruuntuneesta näytöspäivästä teatterin lippukassalla. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja tai muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja.
Teatteri tiedottaa peruutuksesta tekstiviestitse puhelinnumeronsa ilmoittaneille asiakkaille. Peruutuksesta ilmoitetaan myös teatterin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja teatterin pääoven yläpuolen valotaululla.

Esityksestä myöhästyminen

Näytökset alkavat ilmoitettuna kellonaikoina. Myöhästyneet katsojat pääsevät saliin vasta väliajalla.

Pääsylipuista

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta, poikkeuksena esityksen peruuntuminen teatterin puolelta. Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan 3 €/lippu.

Muuta

Teatteri pidättää itsellään oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisilmoitusta sairastumisen tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa. Uudesta miehityksestä ilmoitetaan teatterin aulatiloissa.

Näytöksissä käytettävä savu on terveydelle vaaratonta. Savukkeet  ovat teatterisavukkeita, jotka eivät sisällä nikotiinia.