Lipunmyynti

Teatterilippuja myydään

• Kuopio Info (Alatorin kauppakeskus Apaja, Kuopion kauppatori) ympäri vuoden ma-pe klo 9-16.
• Teatterin lippukassa (Niiralankatu 2) on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä sekä lauantaisin klo 12-18.

Puhelimitse:
• Teatterin palvelunumero 0600 413 143 (1,98 € / min + pvm /mvm) ma-la klo 9-19.
• Ryhmämyyntinumero 044 718 2414 (yli 20 hengen ryhmät) ma-la klo 9-19, ryhmat.teatteri@kuopio.fi

Netistä:
www.kuopionkaupunginteatteri.fi ja www.lippu.fi

Lippuja myy myös:
• Kuopion Sokos-tavaratalon neuvonnasta kaupan aukioloaikoina.
• Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (1,98 € / min + pvm / mvm) ma-la klo 9-21, su klo 10-18.
• Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan: www.lippu.fi/myyntipisteet
• R-Kioskeista kautta maan: www.r-kioski.fi

Ryhmät

Ryhmämyyntisähköposti (yli 20 hlöä) ryhmat.teatteri@kuopio.fi palvelee arkisin toimistoaikoina. Varaukset/muutokset ovat voimassa vasta kun siitä tulee vahvistus teatterilta. Sähköposti ei voimassa kesä- eikä heinäkuussa.

Ryhmämyyntinumero 044 718 2414 (yli 20 hengen ryhmät) ma-la klo 9-19.

Yli 20 hengen ryhmät saavat ryhmäalennuksen teatterin omiin näytöksiin ja vierailuihin jos se on mainittu tiedoissa. Ryhmänvetäjä saa yhden vapaalipun teatterin omiin esityksiin. Linja-auton kuljettajalle vapaalippu, jos paikkoja saapuessa löytyy. Ryhmien on vahvistettava varaus 1 kuukauden sisällä varauksesta ja tämän jälkeen liput lunastetaan joko teatterin lipunmyynnistä tai Lippupisteen laskutuksella. Laskutuslisä on 10 € ja liput lähetetään maksun jälkeen suoraan asiakkaalle.

Palvelumaksut

Kuopio Infon, teatterin ja Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä tai ryhmämyynnistä ostetuista lipuista peritään 2 euron suuruinen palvelumaksu, joka lisätään lipun hintaan. Palvelumaksu vaihtelee toimipisteittäin ja esimerkiksi R-kioski ja Lippupiste veloittavat heidän kauttaan ostetuista lipuista oman palvelumaksunsa.
Lisätietoa Lippupisteen palvelu- ja toimitusmaksuista 

Edut

Henkilökohtainen avustaja
Henkilökohtainen avustaja saa ilmaisen lipun teatterin lippukassalta.

Näkö-tai kuulovammaisten on mahdollista tilata omatoimisesti tulkki mukaan teatteriesitykseen. Tulkkaukseen liittyvistä käytännön asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä Kuopion kaupunginteatteriin, 044-7182 424.

Viime hetken lippu opiskelijoille
Viime hetken lippu on tarkoitettu opiskelijoille. Viime hetken lippu samana päivänä netistä, teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta ja Kuopion Musiikkikeskuksesta hintaan 10 € (sisältää 2 € palvelumaksun). Ei ennakkovarauksia. HUOM! Ei koske vierailuesityksiä eikä jo tehtyjä varauksia. Opiskelijakortti esitettävä.

K9-kortti
K9-kortilla Kuopion ja lähikuntien 9-luokkalaiset pääsevät esityspäivinä neljällä eurolla teatterin omiin näytöksiin, jos paikkoja on vapaana. Hinta 4 e sisältää teatterin palvelumaksun. Ei koske vierailuja tai sunnuntainäytöksiä.

PeeÄssä
Erikseen merkityissä PeeÄssän etunäytöksissä asiakasomistajan etuna 3 euron alennus perushintaisesta lipusta.

Esityksen peruuntuminen

Esitys perutaan vain ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa. Ostetut liput vaihdetaan uuteen näytökseen tai asiakkaalle palautetaan lipun hinta (palvelumaksua ei palauteta). Lippujen vaihto tai rahojen takaisinlunastus tulee suorittaa 3 kk kuluessa peruuntuneesta näytöspäivästä teatterin lippukassalla. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja tai muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja.
Teatteri tiedottaa peruutuksesta tekstiviestitse puhelinnumeronsa ilmoittaneille asiakkaille. Peruutuksesta ilmoitetaan myös teatterin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Esityksestä myöhästyminen

Näytökset alkavat ilmoitettuna kellonaikoina. Myöhästyneet katsojat pääsevät saliin vasta väliajalla.

Pääsylipuista

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta, poikkeuksena esityksen peruuntuminen teatterin puolelta. Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan 10 € / tilaus.

Muuta

Teatteri pidättää itsellään oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisilmoitusta sairastumisen tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa. Uudesta miehityksestä ilmoitetaan teatterin aulatiloissa.

Näytöksissä käytettävä savu on terveydelle vaaratonta. Savukkeet  ovat teatterisavukkeita, jotka eivät sisällä nikotiinia.

Matkapuhelimet on suljettava esityksen ajaksi.