Myyntiehdot

Varatut liput on lunastettava 14 vuorokauden sisällä varauksesta. Lippuja voi lunastaa teatterin lippukassan lisäksi kaikista Lippupisteen myyntipisteistä ja R-Kioskeilta. (Huomioithan, että R-Kioskilta voi lunastaa vain alle 15 kappaleen varaukset)

Ryhmien on varmistettava varauksensa 1 kuukausi varauksen jälkeen tai viimeistään asiakaspalvelijan kanssa sovittuna päivänä. Jos lippuja ei ole lunastettu tai vahvistettu määräaikaan mennessä, varaus purkautuu.

Lippupiste laskuttaa tilaajaa ja lähettää liput tilaajalle maksusuorituksen jälkeen. Laskutuslisä on 10e. Vahvistettuja lippuja ei voi perua. 

Teatterin lippukassa veloittaa lippukassalta lunastetuista lipuista palvelumaksun 2 € / lippu. Internetsivuilla ilmoitettuihin hintoihin on lisätty teatterin palvelumaksu, muut toimipisteet veloittavat oman palvelumaksunsa. 

Maksuvälineenä meille käy myös Visa Electron, Sporttipassi, Virikeseteli ja -kortti, Smartum Kulttuuri- ja Liikuntaseteli, Smartum saldomaksukortti, TYKY-kuntoseteli ja Ticket Mind and Body-kortti. Luottokorteista meillä käyvät Visa, Eurocard ja Mastercard

Teatterilippuja voi myös lunastaa tai ostaa Musiikkikeskuksen lippukassalta ja teatterin lippukassa myy puolestaan Musiikkikeskuksen lippuja. Lippuja voi lunastaa myös Kauppakeskus Apajassa sijaitsevasta Kuopio Infosta. 

Maksettuja lippuja emme lunasta takaisin. Vaihtomaksu toiseen päivämäärään 3€ / lippu. Vaihto täytyy tehdä viimeistään esitystä edeltävänä päivänä. Ryhmälippuja emme vaihda.

Perutun näytännön liput maksamme asiakkaalle takaisin pääsylippua vastaan. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja tai muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja.