Yleistä

Teatterin lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti käy teatterin omiin esityksiin.

Peeässän asiakasomistajille alennus 3e normaalihintaisesta lipusta tiettyihin esityksiin.

Veikkauksen kanta-asiakkaille 2e etu normaalihintaisesta lipusta teatterin omiin ma-to näytöksiin. Max. kaksi lippua/asiakas. Lisäksi ilmainen käsiohjelma.

Ryhmänvetäjälle ilmainen lippu (yli 20 henkilön ryhmät). Linja-auton kuljettajalle ilmainen lippu ennen esitystä, jos paikkoja vapaana.

Viime hetken lippu on tarkoitettu opiskelijoille. Viime hetken lippu samana päivänä teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta ja Kuopion Musiikkikeskuksesta hintaan 10 € (sisältää 2 € palvelumaksun). Ei ennakkovarauksia. HUOM! Ei koske vierailuesityksiä eikä jo tehtyjä varauksia. Opiskelijakortti esitettävä. Lipun voi ostaa esityspäivänä myös netistä.

K9-kortilla pääsevät Kuopion ja lähikuntien 9-luokkalaiset teatterin omiin saman päivän esityksiin á 4 €, jos vapaita paikkoja on. Esityspäivinä lähikuntien nuorilla on ennakkovarausoikeus. K9-kortilla 4 € hintaiset liput vain teatterin lipunmyynnistä. Lipun hinta sisältää 2€ palvelumaksua. HUOM! K9-kortti ei käy vierailuesityksiin tai sunnuntaiesityksiin.

Henkilökohtainen avustaja saa alennuslipun saattaessaan avustettavaa teatteriin.

Näkö- ja kuulovammaisille on eläkeläislippu ja saattajille alennuslippu.

Sota- ja rintamaveteraaneille ja -lotille sekä sotainvalideille erikoishintaiset liput Kuopion kaupunginteatterin omiin näytöksiin.

Lastenlipun yläikäraja on 16 vuotta.

Vaihtolippu ryhmälipun hinnalla (vähintään 20 kpl:een kertaosto).

Matkapuhelimet on suljettava esityksen ajaksi.

Teatterille kannattaa tulla ajoissa, sillä esityksestä myöhästyneet pääsevät saliin vasta väliajalla.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.

ESTEETTÖMYYS

Kuopion kaupunginteatterin pääovien edessä on kaksi inva-pysäköintipaikkaa. Pääovista pääsee kulkemaan esteettömästi automaattiovista, jotka toimivat sähköllä. Ala-aulassa sijaitsee inva-wc. Toisen kerroksen katsomoihin pääsee ala-aulasta hissillä. Molemmissa katsomoissa on pyörätuolipaikat. Minna-näyttämön katsomossa on yhteensä kuusi pyörätuolipaikkaa, jotka sijaitsevat rivin 5 päädyissä. Rivi 5 on samalla tasolla kuin kulku ovista katsomoon, joten liikuntarajoitteisille suositellaan riviä 5, jotta portaita ei tarvitse kulkea. Maria-näyttämön katsomossa on neljä pyörätuolipaikkaa. Maria-näyttämön katsomossa ensimmäinen rivi soveltuu liikuntarajoitteisille. Portaita ei tarvitse käyttää istuessaan rivillä 1. Lisäksi Minna-näyttämöllä on induktiosilmukka ja Maria-näyttämölle saa kuulovahvistimen mukaansa.