Perumme kaikki esitykset ja muut yleisötilaisuudet 17.4. saakka koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Hallituksen määräyksestä ja kaupungin perusturva- ja terveyslautakunnan päätöksellä perumme esitykset ja muut yleisötilaisuudet koko talosta 17.4. saakka.


https://www.kuopio.fi/-/koronavirustilanteen-tuomia-muutoksia-kaupungin-hyvinvointi-ja-kulttuuripalveluihin?inheritRedirect=true&redirect=%2Ffi%2Fetusivu


Kuukauden sulkemisen vuoksi seuraavat esitykset poistuvat pysyvästi ohjelmistostamme: Cabaret-musikaali, Kolme iloista rosvoa ja Avioliittosimulaattori. Muiden esitysten osalta seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme katsojia mahdollisista muutoksista.


Asiakkaat, joilla on liput mihin tahansa 14.3.-17.4.2020 välillä oleviin esityksiin, tai Cabaret’hen, Kolmeen iloiseen rosvoon tai Avioliittosimulaattoriin TÄNÄ KEVÄÄNÄ, voivat vaihtaa lippunsa joko lahjakorttiin tai pyytää rahojensa palautusta.


Tee lippujen vaihto lahjakorttiin tai rahojen palautuspyyntö helpoiten sähköisesti tällä lomakkeella. Aikaa vaihtoon tai palautuspyyntöön on 29.5., joten kiirettä ei ole. Täytättehän lomakkeen huolellisesti.


https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/3963/lomake.html


Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi lunastetuista lipuista voi hakea korvausta osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/.
Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere
Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).


Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme asiakkailta kärsivällisyyttä, sillä palautusten käsittelyssä ja maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.