Tanssien tähtiin show -vierailu siirtyy joulukuulle

Tanssien tähtiin show.jpg
Tanssien tähtiin show -kiertueen vierailuesitys Kuopion kaupunginteatterilla on siirtynyt huhtikuulta loppuvuoteen. Uusi esityspäivä on torstai 16.12. klo 18.

Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat pääsivät vuonna 2019 ensimmäistä kertaa teattereiden lavoille yhteisellä esityksellään. ”Monen vuoden odotus palkittiin huikealla show’lla ja tänä keväänä oli tarkoitus lähteä kiertämään uuden esityksen myötä”, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Kevääksi 2021 suunniteltu 21 kaupungin kiertue siirtyy alkamaan joulukuussa 2021”, kertoo show’n tuottaja Tero Laakso Elevent Groupista. 

”Tilanne on haastava kaikille koko tapahtuma- ja kulttuurialalla koronan vuoksi. Haluamme tarjota turvallisen teatterielämyksen niin yleisölle kuin tanssijoillemmekin, joten päädyimme siirtämään koko kiertueen alkamaan joulukuun 11. päivä.” jatkaa Helena Ahti-Hallberg. ”Hyvää kannattaa odottaa ja uskomme vahvasti siihen, että syksyllä pystymme toteuttamaan tämän upean showkokonaisuuden, jonka tanssijat ovat suunnitelleet”.

HUOM! Mikäli olet ostanut liput alunperin 8.4. järjestettävään esitykseen, käyvät ostetut liput sellaisenaan uuteen esitykseen. Lippuja ei siis tarvitse vaihtaa. Jos muuttunut ajankohta ei sovi, voi lipuista hakea hyvitystä lahjakortin tai tilisiirron muodossa oheisella lomakkeella:
Hae hyvitystä tästä.