Kuopion kaupunginteatterin Teatterileirit kesäkuussa 2021

Teatterileirit

Kuopion kaupunginteatterin maksuttomat Teatterileirit järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisinä päiväleireinä 7.–8.6.2021 (Leiri-1) ja 9.–10.6.2021 (Leiri-2). Tarjolla on aamupäiväryhmät 7–9-vuotiaille, 10–13-vuotiaille sekä iltapäivän puolella oma ryhmä 13–16-vuotiaille. Aamupäiväryhmät kokoontuvat klo 9–12 ja iltapäivän nuorten ryhmät klo 13–16. 

Leirillä lapset ja nuoret pääsevät tekemään monipuolisia ilmaisuharjoitteita ammattilaisten ohjauksessa. Jokaisen ikäryhmän ohjauksesta vastaa työpari, josta toinen on ammattinäyttelijä ja toisella on vahva pedagoginen tausta. Työskentelytiloina toimivat teatterin Minna- ja Maria-näyttämöt ja käytettävissä on myös ihan oikeaa teatterin puvustusta ja muuta rekvisiittaa. Leiri toteutetaan yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin kanssa. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille aukeaa perjantaina 7.5.2021 klo 12.00. Ilmoittautumislinkki julkaistaan tuolloin teatterin verkkosivuilla alla. Mikäli koronarajoitukset eivät nykyisestään tiukkene, otetaan jokaiseen ryhmään 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtumisesta lähetetään sähköpostia viikolla 19.

(Huom! Mikäli pandemiatilanne muuttuu ja kokoontumisrajoitukset tiukentuvat lähempänä leirin ajankohtaa, mahdollista karsintaa tehdään ilmoittautumisjärjestys huomioiden.)

Asiointi.kuopio.fi, avautuu uuteen välilehteen: Ilmoittautuminen Teatterileirille

Leirin aikuiset

Riina Björkbacka
Riina toimii näyttelijänä Kuopion kaupunginteatterissa. Hän on kahden lapsen äiti, jolla on kokemusta myös lasten ohjaamisesta teatterin parissa. Riina tykkää touhuta lasten kanssa. Teatterileirillä hän ohjaa 7–9-vuotiaiden poppoota yhdessä Matin kanssa.
 
Matti Halmetvaara
Teatterimme yleisötyöntekijä Matti on taustaltaan luokanopettaja, joka on vuosien varrella ohjannut erilaisia lasten ja nuorten draamaryhmiä. Mattia teatterissa innostaa erityisesti leikillisyys ja mahdollisuus tutkailla turvallisesti erilaisia rooleja ja tapoja toimia. Teatterileirillä Matti ohjaa 7–9-vuotiaiden poppoota yhdessä Riinan kanssa.
 
Atte Antikainen
Atte on yksi Kuopion kaupunginteatterin näyttelijöistä. Teatterin ohella hänen toinen intohimonsa on musiikki ja erityisesti rumpujen soitto. Teatterileirillä Atte ohjaa 10–13-vuotiaiden jengiä yhdessä Virvan kanssa.
 
Virva Torkko-Munoz
Virva Torkko-Munoz työskentelee tanssiteatterin Minimissä erilaisissa tehtävissä – muun muassa tanssijana, asiakaspalvelussa ja myyjänä. Lisäksi hän opettaa tanssia Kuopion taideopistolla ja Taidelukio Lumitissa. Teatterileirillä Virva ohjaa 10–13-vuotiaiden jengiä yhdessä Aten kanssa.
 
Jukka Väinölä
Jukka on tehnyt teatteria vuodesta 1997 ja opiskellut musiikkiteatteria vuosina 1999–2002. Näyttelijänä Jukka on nähty useissa eri teattereissa vuodesta 2002 alkaen. Tällä hetkellä hän toimii Kuopion kaupunginteatterissa tuotantojärjestäjänä. Teatterileirillä Jukka ohjaa 13–16-vuotiaiden porukkaa yhdessä Annin kanssa.
 
Anni Marin
Anni on Kuopion kaupungin draamakasvattaja, jonka työtä on kuopiolaisten nuorten ja lasten ilmaisu-, vuorovaikutus- ja tunnekasvatus. Anni on rento, kannustava ja aurinkoinen tyyppi, jota voit seurata somessa @annidraamaqueen. Teatterileirillä hän ohjaa 13–16-vuotiaiden porukkaa yhdessä Jukan kanssa.