Parisuhdebrunssi 15.1.2022 (peruttu)

Tapahtuma on valitettavasti peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan parisuhteesta Kuopion kaupunginteatterin Minna-lämpiöön lauantaina 15.1.2022 klo 10.30–12.00. 

Keskustelutilaisuudessa käsitellään mm. rakkautta, intohimoa, arkea, turvaa ja vaaraa parisuhteessa. Keskustelutilaisuus on maksuton. Tilaisuuden yhteydessä tarjoiltava brunssi 16 € / hlö.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan kaisa.ritola@kuopio.fi 10.1.2022 klo 16 mennessä. Kerro viestissä, jos varaat myös Teatteriravintola Ofelian brunssin.

Puhujat

Paikalla keskustelemassa ovat perhe- ja seksuaalineuvoja Tarja-Tuuli Liinamaa, Nyt kun olet minun -näytelmän käsikirjoittaja-ohjaaja Pasi Lampela sekä näyttelijät Virpi Rautsiala, Annukka Blomberg ja Oliver Kollberg. Keskustelua ovat ohjaamassa Kuopion kaupunginteatterin yleisötyöntekijä Kaisa Ritola sekä Mieliteko-ohjelman muutosvalmentaja Matti Halmetvaara. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kuopion kaupunginteatterin, Pohjois-Savon Mieliteko-ohjelman, Kuopion ev.lut. seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen sekä Teatteriravintola Ofelian kanssa. 

Ota mukaan ystävä, kumppani, kaima tai tule mukaan itseksesi viettämään rentoa lauantaiaamupäivää mielenkiintoisten aiheiden äärelle!

Brunssimenu:

Lämmintä savupalvi-juustopiirasta
Croissantteja ja hilloa
Siemennäkkileipää ja levitettä

Lohkottuja hedelmiä
 
Marja-jogurttismoothie
Tuoremehua & makuvesiä
 
Reilun kaupan luomukahvia & haudutettua teetä
Pientä makeaa