Kahden ensi-illan viikko: Minna & Maria ja Kolme iloista rosvoa

Kuopion kaupunginteatterin ohjelmisto lisääntyy tällä viikolla kahdella uudella näytelmällä. Annukka Blombergin ja Seija Pitkäsen kirjoittama, ohjaama ja näyttelemä Minna & Maria saapuu ohjelmistoon kaksoisensi-illalla. Näytelmän alkuperäinen ensi-ilta siirtyi teatterilla sattuneen vesivahingon vuoksi viime viikolta tämän viikon lopulle ja paikkakin vaihtui Maria-näyttämöltä entiselle Studionäyttämölle. Näytelmä sai siirron yhteydessä myös ennakkoesityksen.

Minna & Maria, kantaesitys perjantaina 8.2., toinen ensi-ilta lauantaina 9.2. entisellä Studionäyttämöllä. Ennakkoesitys torstaina 7.2.

Minna-näyttämön vuosi alkaa puolestaan Kolmella iloisella rosvolla, koko perheen suurproduktiolla. Tämä Thorbjørn Egnerin viehättävä satu on ihastuttanut katsojia jo kuudella vuosikymmenellä. Nyt siitä on pyyhitty pölyt pois, ja näyttämö täyttyy neworleansmaisesta, musiikkia sykkivästä Kardemummasta. Klassikon on ohjannut Olli-Matti Oinonen. Rosvoina nähdään Karri Lämpsä, Ilkka Pentti ja Mikko Paananen. Heidän leijonanaan katsojat hurmaa Sari Harju. Menosta ja meiningistä vastaa kuuden muusikon orkesteri, ja esityksessä on mukana myös Kuopion Sirkus.

Kolme iloista rosvoa, ensi-ilta lauantaina 9.2. Minna-näyttämöllä. Ennakkoesitys perjantaina 8.2.