Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa
Milla Virtanen & Jaakko Toivonen

Blackpool

Blackpool © Leevi Lehtinen_pieni.jpg

Maria-näyttämöllä 19.3.2020 klo 19.15

Koreografia, tanssi, visuaalinen ilme Milla Virtanen ja Jaakko Toivonen
Editoija Sanna Silvennoinen
Äänisuunnittelu Jaakko Toivonen
Valokuvaus Leevi Lehtinen

Tanssiteatteriesitys Blackpool vie yleisön matkalle kilpatanssin kovaan maailmaan ja paljastaa glamourin takaa löytyvän karun arjen. Draamaa ja mustaa huumoria sisältävä esitys on sydämellä tehty intiimi ja elämänkerrallinen teatterikokemus. Teos löyhkää rusketusaineelle ja raastaa kuin teräksinen tanssikenkäharja. Kaikki jo arpeutuneet vanhat haavat avataan uudestaan itselle irvaillen ja sensuroimatta!

Nykytanssikoreografit Milla Virtanen ja Jaakko Toivonen ovat molemmat entisiä kilpatanssin Suomen mestareita. Nuoruuden kilpatanssikokemukset ja niiden kautta varsin tutuksi tullut Englannin Blackpoolissa jo vuodesta 1920 lähtien järjestetyn maailman suurimman ja vanhimman vuosittaisen kilpatanssitapahtuman, Blackpool Dance Festivalin, yhteydessä järjestettävä British Open Championships toimivat teoksen inspiraationa.

Blackpool sai Suomen ensi-iltansa vuonna 2016 Kuopiossa Paikallisliike-festivaalilla ja on kiertänyt jo yli neljä vuotta intensiivisesti pitkin Eurooppaa.

Esityskieli Englanti

Kesto 55 min, ei väliaikaa

Kuva Leevi Lehtinen

Liput

24,00 € (aikuinen) / 20,00 € (eläkeläinen) / 14,00 € (opiskelija, työtön, TEME)
Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Tiedustelut ja ryhmämyynti minimi@minimi.fi | 044 066 7338

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.