Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa

Kulttuurikeitto: DuoJag

KK DuoJag tunnuskuva © Einar Kling-Odencrants

Esitys ke 15.12.2023 klo 12 teatterin yläaulassa

Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan tanssi- tai teatteriesitys. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia.

Ohjaaja Sanna Silvennoinen
Teknikko Julien Auger
Tuotanto Sirkus Aikamoinen, yhteistuotanto Maracat Caravanin kanssa
Apurahat Svenska Kulturfonden

DuoJag - pieni katusirkusesitys!

Hyvä yleisö, pieni sirkus on saapunut kadulle! DuoJag herättää henkiin sirkuksen ikivanhan viihdyttäjäperinteen, jossa pienet sirkusseurueet kiersivät kylästä toiseen keräten kaikenikäiset viihtymään yhdessä. Esitys sukeltaa suomalaiseen sielunmaisemaan 50-luvun ikivihreiden säestämänä, tanssijalka vipattaen. Tervetuloa näkemään sirkuksen ihmeitä; Swing-tanssi, Suomen pienin cyr-rengas ja hyötyliikuntamuodoista tyylikkäin: rullaluistelu! Vain teille voimme paljastaa myöskin artistien huimien temppujen takana olevan suuren salaisuuden. Se on kahvi.

DuoJag syntyi artistien halusta tehdä helposti kiertävä ulkona tai sisällä esitettävä hyvänmielen sirkusesitys. Tavoitteena heillä oli viihdyttää samalla esityksellä niin tämän päivän lapsia kuin heidän
isovanhempiaankin. Toistaiseksi esityksestä on nähty lähtevän hymy huulillaan vauvoja, yli 80-vuotiaita ja kaikenikäisiä tältä väliltä.

Esiintyjät: Sade Kamppila ja Oskar Rask

Ikärajasuositus: Ei ikärajaa
Kuvat: Einar Kling-Odencrants
Kesto: 1 h sis. lounas + esitys

Liput

22 € / Esitys + keitto + kahvi / tee
15 € / Esitys ilman lounasta
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.