Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa

Kulttuurikeitto: Ehdotuksia g-mollissa

KK Ehdotuksia g-mollissa tunnuskuva © Janne Mikkilä

Esitys pe 17.11.2023 klo 12.00 teatterin yläaulassa

Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan tanssi- tai teatteriesitys. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia.

Tanssi ja koreografia Katja Koukkula ja Jussi Väänänen

Katja Koukkula ja Jussi Väänänen jatkavat tutkimusmatkaansa paritanssin ja kommunikaation ydinkysymysten äärellä uudella duetollaan. Työn alla olevasta teoksesta nähdään Ehdotuksia g-mollissa -nimellä kulkeva aihio.

Ehdotuksissa tekijöille on tärkeää olla kosketuksissa paritanssin ytimeen ja siellä asuvaan aistivaan dialogiin tasavertaisuuden kysymyksen kautta - sukupuoliroolitetun muodon esille tulemisen sijaan.

Tarkastelun alla on myös kontakti, paritanssille olennaisen ja itsestään selvänä pidetyn kosketuksen arvioimisen kautta. Kosketuksen laatu, tuntu, intentio, motiivi ja rajat asettavat tekijöille kysymyksiä, joita he lähestyvät itselleen uusista näkökulmista. Kuva on ajalta, jolloin edellä mainitut kysymykset eivät vielä olleet nousseet esiin. Se toimii antoisana päivittäisenä muistutuksena ja reflektointityökaluna matkalla uutta kohti.

Ikärajasuositus: Yli 10v.
Kuva:
Janne Mikkilä
Kesto: 1 h sis. lounas + esitys

Liput

22 € / Esitys + keitto + kahvi / tee
15 € / Esitys ilman lounasta
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.