Five Stars Circus – Viiden tähden sirkus

Five-Stars-Circus-kiertue-web984x333.jpg

Vierailu Maria-näyttämöllä 25.10.2019 klo 18

Suomi-Venäjä-Seura järjestää pitkästä aikaa sirkuskiertueen – kuitenkin uudessa muodossa.

Tällä kertaa lavan valloittaa suomalais-venäläisenä yhteistyönä syntynyt nykyaikainen sirkusteos ”Five Stars Circus”, joka on tehty tätä kiertuetta varten. Viiden huikean taidokkaat sirkustaiteilijan ja muusikon sirkuskiertueen liikutteluun ei enää tarvita rekkaletkaa, paketti- ja henkilöauto riittävät. Mutta esitys on sitäkin taidokkaammin hiottu timantti. Tulehan katsomaan!

Viiden tähtiesiintyjän sirkuksessa sulautuvat komiikka, jännittävät sirkustemput, manipulaatio sekä taikamysteerit, jotka seuraavat toinen toistaan nopeatahtisessa esityksessä.
Cirque du Soleil’sta tutut esiintyjät Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov hurmaavat maneesilla vahvalla ammattitaidollaan, mutta huikeat pietarilaiset klovnit Kasyan Ryvkin ja Elena Sadkova haluavat myös päästä tähtisirkuksen parrasvaloihin. Esityksessä temput saattavat lipsahtaa päälaelleen ja ylösalaisin, joku jopa levitoi. Kuka esiintyjistä lopulta nousee tähtitaivaalle? Mukana menossa sirkustaitelija Aarni Pahajoki ja muusikko Corinne Kuzma. 

Kesto 2 h 10 min, sisältäen 20 minuutin väliajan

Ikäsuositus soveltuu kaikenikäisille

Liput

45,50 € / peruslippu
31,50 €  /lapsi 0-16v.
43,50 € / S-etuhinta
41,50 € / Suomi-Venäjä Seuran jäsenet / jäsenkortilla 1 lippu / jäsen.
38,50 € / ryhmät, vähintään 10 hlöä.
Avustajat maksutta

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.