Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa

Kulttuurikeitto

Flourish ish

Flourish_ish_banneri.jpg

Teatterin yläaulassa
pe 4.9.2020 klo 12.00

Tanssi Minna Karttunen
Koreografia Katri Liikola ja Minna Karttunen
Äänisuunnittelu Mitja Nylund
Valosuunnittelu Luca Sirviö
Yhteistyökumppanit Taiteen edistämiskeskus, Tanssikoulu DCA ja StepUp School

Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan tanssi- tai teatteriesitys. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia.

Kulttuurikeitossa 4.9. klo 12 nähdään Flourish ish -teos, joka käsittelee kukoistuksen teemaa yhdessä sekä esiintyjän kehoon kertyneen tiedon että työryhmän muiden jäsenten erikoisosaamisalueiden kautta. Tanssija Minna Karttunen on päätynyt tanssin pariin kilpaurheilu-uransa jälkeen. Tässä teoksessa hän pureutuu yhtenä osa-alueena telinevoimistelusta tuttuun kehollisuuteen. Sen tavoitteena ei kuitenkaan ole olla paatoksellinen tai näyttää voimistelumaailman julmuutta vaan Karttunen tunnustelee urheilijakehon jäntevyyttä ja asettaa sen kanssa vuoropuheluun vaihtoehtoisia kehollisen artikuloinnin ja olemisen tapoja. Suorituskeskeiseen toimintatapaan harjautunut keho ennemminkin ottaa historiansa haltuun ja avaa kanavansa, jolloin tekemisen painopiste siirtyy liikkeen moninaisuudesta nautiskeluun. Voiko urheilijamainen jäntevyys ja somaattisen pehmeä kehollisuus kuulua samaan teokseen?

“Ish” on ilmaus, jota käytetään sellaisen asian tai tapahtuman kuvailuun, joka on melkein, mutta ei aivan tai jotakin samantapaista tai hieman siihen suuntaan. Teos muodostaa valikoitujen, toisistaan poikkeavien liikemateriaalien ja -aihioiden yhdistelmien hybridejä, joita ei lopulta voi enää tunnistaa yhteen kategoriaan asetettavaksi.

Kesto 1 h (sis. lounas + esitys)

Kuva Soili Huhtakallio

Liput

21,00 € (esitys + keitto + kahvi / tee) / 13,50 € (pelkkä esitys)

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Tiedustelut ja ryhmämyynti minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.