Kari Heiskanen - Mika Paasivaara

Huomenna minä lähden

Huomenna minä lähden tunnuskuva. Vanhanaikaisessa kuvassa Reeta Vestmanin esittämä naishahmo sylissään kori.

Ennakko 6.9.2022 klo 19 ja ensi-ilta 7.9.2022 klo 19 Minna-näyttämöllä

Aiemmin syksylle 2021 ostetut liput voidaan vaihtaa veloituksetta syksyn 2022 esityksiin. Vaihdon voi suorittaa teatterin verkkosivujen lomakkeen kautta tai asioimalla teatterin lippukassalla.

Käsikirjoitus ja ohjaus Kari Heiskanen
Sävellys, musiikin harjoitus ja johto Mika Paasivaara
Lavastus Antti Mattila
Puvustus Jaana Aro
Koreografia Matti Puro
Äänisuunnittelu Timo Pönni
Valosuunnittelu Lassi Kröger
Projisoinnit Jarmo Jääskeläinen

Upouusi, Kari Heiskasen Kuopion kaupunginteatterille kirjoittama ja Mika Paasivaaran säveltämä suurmusikaali!

Täyteläinen 1900-luvun alun epookki, ajankuvaan svengaava musiikki ja pakahduttavan ihana tarina: Nuori Hilda lähtee Amerikkaan onneaan etsimään, kuten niin tuhannet muutkin. Pieni suomalaisten yhteisö on valmis uhrauksiin ja toisen auttamiseen, mutta siinä sivussa osataan kyllä kampittaminenkin ja oman edun etsiminen. Ahkeruus on Hildankin ilo, se huomataan ja sitä kadehditaankin. Hildaa odottaisi riipaisevan kaunis rakkaustarina, mutta onko aito amerikkalainen onni liikaa odotettu? Muuttuuko ihminen, kun ympäristö muuttuu – onko Hildakaan enää sama kuin laivasta maihin pienine pakaaseineen astuessaan?

Rooleissa Reeta Vestman (vier.), Mikko Rantaniva, Lina Patrikainen, Markus Petsalo (vier.), Ilkka Pentti, Katri-Maria Peltola, Mikko Paananen, Risto Korhonen, Lotta Vaattovaara (vier.), Jesse-Joonas Kemppainen (vier.), Virpi Rautsiala, Sari Happonen, Jukka Väinölä ja Olli-Pekka Hiltunen.

Ensemble Annika Arpiainen, Linnea Hassila, Henrietta Heiskanen, Laura Hiltunen, Pinja Kokkonen, Miia Luoto, Inka Luotola,  Anni Manneri, Ella Miettinen, Milja Murto, Eliisa Nenonen ja Veera Venho. Juha Antikainen, Anni Hiltunen, Olli-Pekka Hiltunen, Taimi Huovinen Emma Kalaja, Markus Kalliokoski, Tommi Markkanen, Selma Saarela, Anni Kutvonen, Sirja-Mari Taskinen ja Outi Vilpponen.

Orkesteri Päivi Väisänen, Teea Karttunen, Joona Parkkinen, Arto Parkkinen, Pekka Toivanen, Heli Hartikainen, Jarna Virtanen, Tuomas Setälä, Tapani Heiskanen, Remigijus Sereckis, Jari Lehtosaari, Sinikka Taalikainen, Kari Kalliokoski, Petteri Pyyny, Elina Lehikoinen, Hannu Hiltula, Markku Lehikoinen, Marko Salmela, Vilho Kananen, Elisabeth St-Cyr, Marjo Suhonen, Henna Korkalainen, Soila Häkkinen, Mikko Väisänen, Sonja Koistinen, Amanda Kiiski ja Ella Savolainen.

Ikärajasuositus 8v.
Kesto
n. 2h 40min sis. väliajan 20min
Kuva Antti Karppinen

Liput

49,50 € / peruslippu 
46,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
43,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Avustajat veloituksetta, mutta heillä on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

Osta liput >>

Arvostelut

5 / 5
Huikea elämys ❤️

Upein musikaali ikinä!! Uskomattoman hienot sävellykset, soolot, kuoro, tanssit, lavastus ja mitä huumoria. Historian havinaakin mukana. Niin onnistunut kokonaisuus. Kiitos kaikille ❤️❤️❤️❤️

  Nimimerkki   Paikkakunta Kuopio
Ihana elämys

Hymyilin esityksen läpi, osanaikaa kyynelten läpi. Kiitos ihanasta elämyksestä. Huikean hienosti toteutettu kokonaisuus.

  Nimimerkki   Paikkakunta Kuopio
Elämys!!!!!

Upeaa musiikkiteatteria.Superhyvä.Kaikille esiintyjille 10+.Suosittelen kaikille ikään katsomatta.

  Nimimerkki   Paikkakunta Kuopio
Huikea esitys!!

Aivan mahtava show! Tarina, kerronta, musiikki ja lahjakkuudet. Suosittelen ehdottomasti ♡

  Nimimerkki   Paikkakunta Varkaus
Iso elämys.

Huomenna minä lähden oli erinomaisen hyvää musiikkiteatteria. Esitys on rytmikäs, vauhdilla etenevä ja samalla hienosti historian tapahtumiin sitoutuva tarina. Koko näyttelijäryhmä tekee tarkkoja, oivallisia rooleja. Yhtä aikaa keskiössä on pieni ihminen ja kuohuva aika. Musiikki, sekä soololaulut että kuoro-osuudet osuvat tunteisiin. Orkesterin sointi on muhkea. Tanssijat ovat osa kokonaisuutta, lisäävät esityksen rytmikkyyttä ja elämän tuntua. Meitä oli kolme, kaksi naista ja mies: jokainen nautti upeasta teoksesta! Suuret kiitokset!

  Nimimerkki   Paikkakunta Vesanto
Koskettava

Oma isomummoni lähti laivalla Amerikkaan 1900-luvun alussa nuorena tyttönä ja palasi 7 vuoden jälkeen käymään kotona. Siellä hän tapasi isopappani, rakastui, jäi Suomeen. Tämä musikaali herätti isomummon tarinan henkiin. Se vei tunteet mukanaan, täytti sydämen. Todella upeasti toteutettu esitys. Upeat näyttelijät, musiikki, sovitus ja lavasteet. Tuli tunne että pääsen kurkistamaan 1910-luvulle. Iloa, surua, toiveita, mahtavat näyttelijät loivat upeimman illan teatterissa koskaan. Isomummon lapsenlapset, äitini ja hänen sisaruksensa vien katsomaan musikaalia myöhemmin. Uskon että heille kokemus on vähintään yhtä upea ja tärkeä kuin minulle.

  Nimimerkki   Paikkakunta Kuopio
Ikimuistoinen esitys

Upea musikaali. Laulajat ykkösluokkaa ja tarina riipaisevan kaunis. Kulissit komeat ja hienosti toteutettu. Hildan suoritus ansaitsee erikoiskiitoksen. Upeaa katsottavaa ja kuunneltavaa.

  Nimimerkki   Paikkakunta Saarijärvi
Huippu

Oli kerrassaan mahtavaa olla läsnä seuraamassa näin upeaa esitystä. Upea projekti jota kelpaa esittää. Näyttelijöiden ammattitaito näkyy ja kuuluu. Iloa, seikkailua, epätoivoa, surua ja rakkautta, kaikkea mitä hyvältä viihteeltä voi odottaa. Suurkiitokset kaikille, lavasteiden järjestäjistä aina pääosan esittäjiin asti.

Hyvä Kuopio!

  Nimimerkki   Paikkakunta Alanya
Kouraisi syvältä ja koettava uudestaan

Todella puhutteleva kertomus,joka eli ensi metreiltä uskottavana. Ajankohtaisuus suorastaan järkyttävää.

Musiikki lumoavaa ja kaunista tarinaan taidolla istutettua,mutta uutta näkökulmaa. Isä Meidän -rukous todellinen versio siitä ,mihin ihminen pystyy rukouksessaan.

Yölliset unet ja kauhut kieppuivat vibrafonissa ja kelloissa.

Kaikki tekninen osaaminen soljuvaa ilman katkoksia.

Solistit,kuoro ja orkesteri täysi 10

  Nimimerkki   Paikkakunta Pyhäjärvi
Upea elämys

Aivan ihana musikaali. Upea kokonaisuus. Luonteva tarina, ihanat soololaulajat, kuten myös kuorokohtaukset. Vahva suositus. Tykkäsimme kovasti. Kiitos tästä kokemuksesta.

  Nimimerkki   Paikkakunta Heinävesi
Huomennamimä lähden

Huikea..lisää näitä

  Nimimerkki   Paikkakunta Kuopio