Simo Aalto

Jokeri Pokeri Box DeLuxe -show

feat. vatsastapuhuja Sari Aalto

Kuvassa taikuri Simo Aalto, hänen vaimonsa Kirsti Aalto sekä tytär Sari Aalto.

Vierailuesitys Minna-näyttämöllä su 8.10.2023 klo 15

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto juhlii kuluvana vuonna 45-vuotista uraansa esiintyvänä taiteilijana. Simo ja avustaja-vaimonsa Kirsti juhlivat merkkipaalua syksyllä 2023 alkavalla mittavalla kuudentoista paikkakunnan Jokeri Pokeri Box DeLuxe -kiertueella. Ensimmäistä kertaa mukana on myös vatsastapuhuja Sari Aalto.

Simo tarjoilee maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Kolmikon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että taikapölyn vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia. Siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

Tällä kiertueella on tosiaan mukana Special Guest Star ja tämän viitan harteilleen on saanut Simon tytär, vatsastapuhuja Sari Aalto. Sari muistetaan vuoden 2017 Talent Suomi -ohjelman kakkossijastaan sekä lukemattomista videoistaan TikTok -palveluun ja Youtubeen. TikTokissa ja YouTubessa Sarilla yhteensä käsittämättömät yli 5 miljoonaa seuraajaa ja videoita on katsottu yli 100 miljoonaa kertaa ympäri maailman.

Esityksen jälkeen Sari Aalto on tavattavissa Meet&greet -tapahtumassa teatterin aulatiloissa.

Kesto n. 1h, ei väliaikaa

Liput

19,50€ / Peruslippu
72€ / Pienryhmälippu 4hlö
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.
Ei muita lipputyyppejä.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.