Paketoimme joulun parhaat lahjat kahdelle!

Joulun odotetuimmat lahjat syntyvät suurista elämyksistä, herkullisista leivoksista ja tietysti yhdessäolosta.

Poimimme kevätkauden teoksista kattauksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Teatterin lippupaketit sisältävät tanssia, laulua, rakkautta, kaipuuta ja tietysti rosvoja!

 

 

Joulupaketti kahdelle

Lippupakettien osto käy vaivattomasti.

+

Liput kahdelle

Valitse mieleisesi esitys tältä sivulta ja siirry yllä olevista linkeistä ostoksille. Valitse paikat.

&

+

Väliaikatarjoilu

väliaikatarjoiluna kahvin / teen / mehun ja suklaaleivoksen noutopöydästä

Pakettihinnat eivät koske ensi-iltapäiviä. Esityspäivänä tarjoilut ovat noudettavissa erillisestä palvelupisteestä toisen kerroksen lämpiöstä. 

Joulukampanja on voimassa 24.12. asti. Toimi nopeasti, paketteja on tarjolla rajoitetusti.

Äidinmaa

Musikaali elämän vaikeista valinnoista.

Anniina Enckellin käsikirjoittama ja Esa Niemisen ja Niklas Rosströmin säveltämä musikaali Äidinmaaon väkevä sukupolvikertomus yhden suvun vahvoista naisista, heidän valinnoistaan ja kyvyistään selviytyä traagisimmillakin hetkillä. Melodiset ja elämää täynnä olevat sävelmät huokuvat nuoruuden kiihkoa ja intohimoa, jotka sodan synkät varjot sitten pimentävät ja musiikki saa dramaattisempia sävyjä. 

Joulupaketin hinta alkaen 80€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Syyssonaatti

Laiminlyöty äidinrakkaus.

Charlotte on maailmankuulu pianisti, joka ymmärtää paremmin Chopinin ja Beethovenin pianokonserttoja kuin lapsiaan. Tytär Eva on paennut rakkaudetonta elämäänsä pappilaan, nainut miehen, jota ei ole koskaan rakastanut. Evan sisko Helena on vakavan sairauden murtamana pakotettu sänkyyn, Evan toimiessa omaishoitajana. Evan poika on kuollut tapaturmaisesti ja tuntuu siltä kuin koko elämä olisi pappilassa kuollut.

Joulupaketin hinta alkaen 67€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Onnennumerot

Komedia paremman elämän metsästyksestä ja mummon valikoivasta muistista.

“Tiällä mikkään ei sovi yhteen minkään kanssa.”

Näin toteaa Parkkisen perheen Senni-mummo, kun hän etsii paikkaa vanhalle perintömaljakolleen huushollissa, jossa kolmen sukupolven päät kolisevat päivittäin yhteen. Perheenjäsenillä tuntuu olevan elämänhallinta hukassa, kunnes loton voittoriviksi arvotaan mummon ikuiset onnennumerot. Pian mummosta tulee perheen suosituin jäsen.

Joulupaketin hinta alkaen 67€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Suurenmoista

Suurenmoista! on tositapahtumiin perustuva tarina naisesta, jonka elämän suurin ilo ja nautinto olivat ooppera ja liedit.

Erityisesti oopperan suurimpien säveltäjien – kuten Mozatin, Verdin ja Straussin - upeimpien aarioiden hyvin omaperäinen tulkitseminen.

Jotain todella ainutkertaista sydämellisyyttä tässä naisessa kuitenkin oli, sillä edes hänen lähimmillä ystävillään ei ollut sydäntä kertoa totuutta Florencen laulutaidon olemattomuudesta. Ja hyvä niin; kaikilla kukilla pitää olla oikeus kukkia. Harvoille arvostelijoilleen Jenkins totesi muun muassa seuraavaa: ”Ihmiset voivat sanoa, etten osaa laulaa, mutta kukaan ei voi väittää, etten olisi laulanut.”

Joulupaketin hinta alkaen 76€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Puhtaana käteen

Erkki Lehtinen on aika tavallinen savolainen mies. Paitsi, että on vähän vilunki. Tai no, vähän ja vähän, miten sen nyt ottaa.

Hän on nimittäin työttömäksi jäätyään elättänyt itsensä jo parin vuoden ajan erilaisilla sosiaaliturvahuijauksilla. Tukihakemuksiinsa hän on kehitellyt kaikenlaisia henkilöitä, niin eläviä kuin kuolleita, koska ei ole kehdannut kertoa kenellekään olevansa työtön. Ja tietysti myös siksi, että systeemi on Erkinkin yllätykseksi toiminut todella hyvin.

Joulupaketin hinta alkaen 70€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Bernarda Alban talo

Fridan ohjaajan uusin teos Kuopioon!

Bernarda Alban talo on näytelmä Espanjan maalaiskylien naisista. Se kertoo matriarkasta, joka leskeksi jäätyään sulkee viisi 20-40-vuotiasta tytärtään taloonsa viettämään suruaikaa ja pitämään heidät erossa maailman ja etenkin miesten houkutuksilta. Hän vahtii tyttöjä rankalla kädellä traagisin seurauksin. Näytelmässä miehet loistavat poissaolollaan, ja tämä saa läpi näytelmän kulkevan seksuaalisen jännitteen tihentymään käsin kosketeltavaksi.

Joulupaketin hinta alkaen 80€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Kolme iloista rosvoa

Kolme iloista rosvoa on veikeän hauska, hieman jännittäväkin, koko perheen esitys, jossa viihtyvät niin lapset kuin vanhemmatkin ihmiset.

Thorbjørn Egnerin (1912-1990) musiikillinen satu on ihastuttanut niin nuoria kuin vanhojakin jo kuudella vuosikymmenellä. Siinä on jotain erityistä taikaa, hyvää sydäntä, tarttuvia lauluja ja hieno tarina, jotka tekevät siitä lastennäytelmien riemullisen klassikon. Aina vuodesta toiseen se löytää oman paikkansa maailman teattereiden lastennäytelmien ohjelmistossa.

Joulupaketin hinta alkaen 50€

Tutustu ohjelmaan Osta liput

Leppoisaa joulunodotusta!