Red Nose Company
H. C. Andersen

Keisarin uudet vaatteet
KeisarinUudetVaatteet_TeroAhonen.jpg

Vierailu Maria-näyttämöllä 10.11.2018

Suunnittelu ja toteutus Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama

Suosittu koko perheen kiertue-esitys vihdoin Kuopiossa!

Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman esitykset ovat keränneet viimeisen neljän vuoden aikana jo yli 32 000 katsojaa ympäri maata.

”Ihanaa katsoa oivaltavaa ja lasta arvostavaa esitystä, joka sekä viihdyttää ja että ajatteluttaa myös aikuista.” - katsoja, 40 v

”Viis kautta viis!” - katsoja, 7 v

Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama hyppäävät roolista toiseen ja huomioivat kaikenikäiset katsojat. H. C. Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan. Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri — mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

“Klovnien rehellisyys on aseistariisuvaa.” - HS, Maria Säkö

”Taidokas, selkeä, älykäs, hauska ja huh ja vau!” - Teatteri ja Tanssi -lehti, Nina Jääskeläinen

”Taas kerran Red Nose Company iskee kultasuoneen ja tuloksena on hirveän viihdyttävä ja pikkaisen anarkistinenkin esitys… Huumoria on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin. ” – Paljon melua teatterista -blogi (http://paljonmeluateatterista.blogspot.fi/2017/10/keisarin-uudetvaatteet-red-nose.html)

”Suomen teatteritaivaan tämänhetkistä täydellisintä viihdyttämisnautintoa. Tuskinpa milloinkaan ennen olen kokenut yhtäaikaista lasten ja aikuisten oikeamielisyyden riemua niin osallistuvana, kommentoivana vuoroin kuiskauksen hiljaisuudeksi hiljentyneenä vuoroin valtoimenaan ääneen asiaan reagoivana kuin tässä teatterin huippuesityksessä… sydämestä lähtevää hymyä ja naurua” - Lahen uutisia -blogi (https://lahenuutisia.vuodatus.net/lue/2017/10/veijareita)

YLEISÖTYÖMATERIAALIT
Monipuoliset yleisötyömateriaalit perehdyttävät teokseen ennen teatterivierailua, ja auttavat esityksen teemojen käsittelyssä teatterivierailun jälkeen. Opettajan kannattaa tutustua materiaaliin etukäteen, ja valita siitä tehtävät jotka sopivat juuri hänen ryhmänsä tasolle ja dynamiikalle. Yleisötyömateriaalit löytyvät osoitteesta: www.rednose.fi/koulut

Rooleissa
Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama.

Kesto 1 t, ei väliaikaa.

Ikäsuositus 5-100 v

Kuva Tero Ahonen.

Liput

21,50 € / peruslippu
16,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
13,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksu astuu voimaan 1.8. alkaen. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan syyskaudesta 2018 lähtien.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.