Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa

Kikatuslauantai: Hyppynarutus

Oranssissa kuvassa pieni lapsi pitelemässä narua.

Esitys 20.5. klo 16 Maria-näyttämöllä

Koreografia, äänisuunnittelu ja skenografia Jaakko Toivonen
Taiteellinen neuvonantaja Sanna Silvennoinen
Puvustus Elina Tuomisto
Hyppynarutyöpajat Maiju Mustonen

Tanssiteatteri Minimin perinteisessä Koko Perheen Kikatuslauantai -tapahtumassa vierailee Tanssiteatteri Raatikko teoksellaan Hyppynarutus. Kikatuslauantai sisältää myös esityksen lisäksi muuta ohjeisohjelmaa, joka julkaistaan myöhemmin.

Minimaalisilla keinoilla maksimaalinen teatterikokemus! Vuorovaikutteisen teoksen hahmot, Hyppy ja Naru ovat pomppimisen erikoisasiantuntijoita. Heillä ei käy aika pitkäksi, kun leluina ovat hyppynarut. Niiden avulla he vievät katsojat maailman korkeimmalle vuorelle Mount Everestille, laittavat pystyyn hullunkuriset urheilukisat ja toteuttavat jopa ikioman sirkusesityksen.

Tervetuloa mukaan tälle rytmikkäälle tanssimatkalle, mutta pidä varasi – saatat joutua huomaamattasi narutetuksi!

Koreografi Jaakko Toivonen hakee tanssiteoksiinsa usein inspiraatiota omasta lapsuudestaan. Lapsuudesta, jossa itsekeksityt seikkailut olivat kaikkein mieluisempia leikkejä. Hiekkalaatikko saattoi muuttua hotelliksi, vaatekaappi portaaliksi toiseen ulottuvuuteen ja pyörätelineet hevostalliksi. Leikin avulla voi koetella mielikuvituksen rajoja. Ja Hyppynarutus -tanssiteos tekee juuri sen!

Tanssiteatteri Raatikon ja Hyppynarutus-teoksen vierailu Kuopiossa on osa 4X-tanssitapahtumaa, joka toteutetaan neljän eri puolella Suomea toimivan tanssiteatterin voimin neljässä eri kaupungissa keväällä 2023.

Esiintyjät Taru Koski ja Anna Päiväniemi

Kesto n. 50 min
Ikärajasuositus Esitystä suositellaan kaikille yli 3-vuotiaille.
Kuva Sanna Lehto

Liput

21,00€ / peruslippu
13€ / lapset (4-16v)
50,00€ / perhelippu 4 hlö
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka sisältyy hintaan.

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.