Komediafestivaali

Stand up -koomikot valtaavat Kuopion kaupunginteatterin Minna-näyttämön kesäkuussa kahtena iltana 9.-10.6. Lämpimästi tervetuloa viihtymään komiikan pariin!

Liput saatavana myös teatterin omalta lippukassalta sen aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat tästä.

⭐PERJANTAI 9.6.2023 KLO 19⭐ - Osta liput tästä -

Lavalla Tommi Mujunen, Jape Grönroos, Fathi Ahmed, Jukka Lindström ja Ismo Leikola.

Perjantain esiintyjät

  • Kesto n. 2h sis. väliajan
  • K-16
  • Liput 32,50 € sis. teatterin palvelumaksun

TOMMI MUJUNEN on energinen ja kaiken nähnyt stand up -koomikko. Hän on tämän illan isäntä ja on tässä show:ssa illan aloittaja siksi, koska hän nyt vaan on tosi hyvä siinä hommassa.

JAPE GRÖNROOS on komediafestareiden vakiovieras. Jape on pingotuksesta jo aikoja sitten luopunut aikuinen mies, jolla on vinkeät mopoautoilijan kujeet, paljon arkeen sovellettavaa hiljaista tietoa ja pehmeät liikkeet. Mukava seurattava, jonka komiikka tarjoaa parantavaa peilauspintaa useimmille.

FATHI AHMED on junantuoma stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä Järvenpäästä. Fathin komediatyyli on herättänyt alusta asti paljon kiinnostusta ja hän on edennyt alalla nopeasti. Fathi aloitti stand up-komiikan 2013. Hänet on palkittu mm. “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014. Nykyään Fathi on komediafestivaalien vakioesiintyjä ja hän on tehnyt yli 1000 stand up-keikkaa ympäri Suomea. 

JUKKA LINDSTRÖM on Noin viikon uutisista tuttu tv-tähti, joka on stand upin saralla yksi Suomen suosituimmista koomikoista, mutta ennen kaikkea hän on pirullisen terävä kaveri ja fiksu esiintyjä.

ISMO LEIKOLA tulee amerikasta Kuopioon ja esiintyy taas vuosien tauon jälkeen komediafestareilla. Mahtavaa! Ismo on stand upin supertähti, joten lippukauppa käy. Ismo esiintyy tällä keikalla suomeksi.


⭐LAUANTAI 10.6.2023 KLO 19⭐ - Osta liput tästä -

Lavalla Aatu Raitala, Krisse Salminen, Jack Björklund, Heli Sutela ja Ilari Johansson.

Lauantain esiintyjät

  • Kesto n. 2h sis. väliajan
  • K-16
  • Liput 32,50 € sis. teatterin palvelumaksun

AATU RAITALA toimii illan isäntänä. Hänen vahvuutensa esiintyjänä ovat hänen leppoisan itsevarma asenteensa, terävät improvisaatiot ja yllättävät tarinankuljetukset. Hän tekee hauskaa juttua itsestään, sinusta tai teidän toimitusjohtajasta.

KRISSE SALMINEN ja stand up ovat pitäneet yhtä alusta saakka. Krisse soittaa neljältä yöllä stand upia hakemaan hänet kotiin, mutta aamulla Krisse laittaa ihanan aamupalan. Niinpä, ei tästä ota selvää. Krissellä on omat pelisäännöt, joihin kannattaa tutustua paikan päällä.

JACK BJÖRKLUND on ihailtavan varma ja selkeä esiintyjä, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen. Hienoa on myös se, miten hän ei turhia kumartele ja uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne on. Sellainen vapauttaa.

HELI SUTELA tunnetaan Kumman Kaa -sarjasta, mutta jostain erityisestä se kertoo, että hän on aina mukana kun lippuja jaetaan komiikan ykkösluokkaan. Tarjolla on takuuvarmasti ja itsevarmasti pureva katsanto kökkötodellisuuden läpi.

ILARI JOHANSSON on kestosuosikki, jonka vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Kuopion Komediafestivaalien kotisivuille pääset tästä.

Liput

32,50 € / lippu
Avustajat veloituksetta, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.