Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa
Syksyn kulttuurikeitto

Kopteri

kopteri_promo.jpg

Keitto ja esitys 1.11.2019 klo 12 teatterin yläaulassa

Minimin Kulttuurikeitot jatkuvat syksyllä teatterin yläaulassa. Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan myös tanssi- tai teatteriesitys. Tapahtuma alkaa aina klo 12.00. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa teatterin ravintola Ofelia.

Syksyn kolmannessa Kulttuurikeitossa nähdään Minimin omaa tuotantoa oleva Kopteri, fyysinen nykytanssiesitys, jonka koreografina toimii Joona Halonen ja tanssijoina Riikka Puumalainen ja Mikko Makkonen.

“Kun pääskyset lentävät matalalla ja taivaan raja laskeutuu, tietää se sateen tuloa.”

Joona Halonen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Hän on toiminut freelance taiteilijana koreografin, tanssijan ja opettajan tehtävissä mm. Teatterikorkeakoulussa, Zodiak- Uuden tanssin keskuksesssa, Helsingin kaupunginteatterissa ja Suomen Kansallisoopperassa. Halosen teokset syntyvät sisäisten havaintojen, aistien ja vaistojen synnyttämistä ruumiillisista kompositioista. Halonen toimii taiteilijaprofessorina viisivuositella apurahalla 2019-2023.

Riikka Puumalainen on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriolta vuonna 2001. Freelance vuosien jälkeen hän päätyi vakituiseksi tanssijaksi Minimiin. Vuodesta 2015 alkaen hän on toiminut taiteellisen työnsä ohessa Minimin taiteellisena ja tuotannollisena johtajana.

Mikko Makkonen on breakdance-taustainen freelance tanssitaiteilija Helsingistä. Hän valmistui Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi (tanssijan koulutusohjelma) 2015 ja tanssinopettajaksi Turun AMK:sta 2013. Mikko pyrkii toimimaan tanssin kentällä monipuolisesti eri ympäristöissä esiintyjänä, koreografina sekä pedagogina.

Koreografia, tila, vaatteet Joona Halonen

Tanssijat Riikka Puumalainen ja Mikko Makkonen

Ääni- ja valosuunnittelu Antti Mäkelä

Tuotanto Tanssiteatteri Minimi

Kesto 1 t

Kuva Sam Siltavuori

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Lisätietoa www.minimi.fi

Liput

20 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee) / 12 € (sis. esitys)
Hinnat sisältävät palvelumaksun ja naulakkomaksun.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.