Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa
Syksyn kulttuurikeitto

Kopteri

Keitto ja esitys 1.11.2019 klo 12 teatterin yläaulassa

Minimin Kulttuurikeitot jatkuvat syksyllä teatterin yläaulassa. Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan myös tanssi- tai teatteriesitys. Tapahtuma alkaa aina klo 12.00. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa teatterin ravintola Ofelia.

Tanssiteatteri Minimin omaa tuotantoa oleva Kopteri on nykytanssiesitys, jonka koreografina toimii JOONA HALONEN. Kopteri on kadulle sovitettua fyysistä ja akrobaattistakin nykytanssia kahdelle tanssijalle; tanssijoina RIIKKA PUUMALAINEN ja MIKKO MAKKONEN.

Komposition tarkasteluun asettuu horisontaalisten ja vertikaalisten liikesuuntien havainnoiminen auditiivisena, visuaalisena ja kinesteettisenä kokemuksena. Miten tila ja etäisyydet rakentuvat havainnoissa ja kanssakäymisessä esiintyjien välillä, esiintyjien ja katsojien välillä ja esiintyjien, katsojien sekä ympäristön välillä?

JOONA HALONEN on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000. Hän on toiminut freelance taiteilijana koreografin, tanssijan ja opettajan tehtävissä mm. Teatterikorkeakoulussa, Zodiak- Uuden tanssin keskuksesssa, Helsingin kaupunginteatterissa ja Suomen Kansallisoopperassa. Halosen teokset syntyvät sisäisten havaintojen, aistien ja vaistojen synnyttämistä ruumiillisista kompositioista. Halonen toimii taiteilijaprofessorina viisivuositella apurahalla
2019-2023.

RIIKKA PUUMALAINEN on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriolta vuonna 2001. Freelance vuosien jälkeen hän päätyi vakituiseksi tanssijaksi Minimiin. Vuodesta 2015 alkaen hän on toiminut taiteellisen työnsä ohessa Minimin taiteellisena ja tuotannollisena johtajana.

MIKKO MAKKONEN on breakdance-taustainen freelance tanssitaiteilija Helsingistä. Hän valmistui Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi (tanssijan koulutusohjelma) 2015 ja tanssinopettajaksi Turun AMK:sta 2013. Mikko pyrkii toimimaan tanssin kentällä monipuolisesti eri ympäristöissä esiintyjänä, koreografina sekä pedagogina.

KOREOGRAFIA Joona Halonen
ÄÄNISUUNNITTELU Antti Puumalainen
TANSSI Mikko Makkonen ja Riikka Puumalainen
TEKNINEN TOTEUTUS Sam Siltavuori

Liput 20 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee) / 12 € (esitys ilman lounasta)
Huom! Hinnat sisältävät palvelumaksun + narikan

Kesto 1 t

Kuva Noomi Forslund

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Lisätietoa www.minimi.fi

Liput

20 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee) / 12 € (sis. esitys)
Hinnat sisältävät palvelumaksun ja naulakkomaksun.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.