Kulttuurikeitto

Korvaamattomat

Kulttuurikeitto Korvaamattomat tunnuskuva. Kuvassa kaksi naista pastellin sävyisissä takeissa ja kasvoillaan värikkäät maalaukset. Kuvaaja Mikko Kaukonen

Ensi-ilta teatterin yläaulassa 17.9.2021 klo 12

Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan tanssi- tai teatteriesitys. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia. Kulttuurikeitto on Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa.

Koreografia ja tanssi Noomi Forslund ja Virva Torkko-Muñoz
Äänisuunnittelu Matti Vanha-Viitakoski
Tuotanto Tanssiteatteri Minimi

Voinko olla samaa aikaa voimakas, tyylikäs, hellä ja hyökkäävä? Voinko pitää huolta ja selviytyä, mutta olla samalla sopimaton, keskeneräinen ja väsynyt? Mikä edes on tämä olemisen kahtiajako, joka juontaa juurensa kaukaa historiasta ja jota toteutamme edelleen vahingossa tai tahalleen?

Korvaamattomat-tanssiteoksessa olemisen teemoja, erilaisia rooleja ja suorituskulttuurista seuraavia ilmiöitä käsitellään kahden nuoren naistanssijan itse kehittelemällä Klubilla. Klubilla poukkoillaan roolista toiseen unohtamatta historian huokauksia, yhteiskunnallisia oletuksia ja omia ennakkoasenteita. Klubilla nilkutetaan korkokengillä, säteillään ja menestytään, sekä lorvitaan ja haahuillaan. Minimin omaa tuotantoa oleva teos on koruton, glitterkermavaahdolla kuorrutettu ennakkoluuloton kakku täynnä lempeyttä ja vilpittömyyttä.

Tekijät ovat inspiroituneet mm. vanhoista Vogue-lehdistä, Historian jännät naiset -teoksen teksteistä ja omista kokemuksistaan 2020-luvun Suomessa elävinä naisina.

Kuvaaja: Mikko Kaukonen

Kesto: n. 1h (sis. lounas + esitys)

Liput

21 € / esitys + keitto + kahvi / tee
13,50 € / esitys ilman lounasta

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Tiedustelut: minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.