Jules Verne

Maailman ympäri 80 päivässä

My80p_LauraReunanen_banneri.jpg

Vierailuesitykset Minna-näyttämöllä 26.-27.10.2020

Ohjaus ja dramatisointi Jussi Nikkilä
Visualisointi Riitta Röpelinen
Musiikki Antti Korhonen, Veera Railio ja työryhmä
Esiintyjät Paavo Kerosuo, Antti Korhonen, Veera Railio, Olli Riipinen ja Anna-Sofia Tuominen

Jules Vernen klassikko vuodelta 1872 saapuu vuoteen 2020. Yksi Suomen seuratuimmista huippuohjaajista Jussi Nikkilä on tarttunut Vernen klassikkoon ja luvassa on näkemyksellinen ja tuore tulkinta klassikkotarinasta!

Matemaattisen tarkasti rutiinejaan noudattava Phileas Fogg ja hänen palvelijansa Passepartout syöksyvät vauhdikkaaseen seikkailuun, kun Fogg lyö omaisuutensa vetoa, että pystyy matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Rutiinien täyttämä elämä jää taakse ja edessä on uskomaton matka.

Kapsäkin tulkinnassa viisi näyttelijää sukeltaa pelottomasti ja ennakko­luulottomasti tekoviiksiä, takkeja ja mantereita tiuhaan vaihtaen jännityksentäyteiseen seikkailuun. Matkaa tehdään ohikiitävistä maisemista inspiroituvan musiikin siivittämänä. Tästä kommellusten ja huumorin täyteisestä reissusta ei kukaan selviä rähjääntymättä. Mutta onko suurin matka se, joka kuljetaan höyryjunilla, elefanteilla ja siipirataslaivoilla? Vaiko se lyhyt, mutta sitäkin vaivalloisempi reitti ihmisen omiin salattuihin syövereihin? Tai ehkä vaativin on sittenkin se vaikeakulkuinen ja vaaroja täynnä oleva taival, joka johtaa toisen ihmisen luo?

Kesto noin 2 h, sisältäen väliajan

Ikäsuositus 7 +

Kuva Laura Reunanen

Liput

28,50 € / peruslippu
16,50 € / eläkeläinen, opiskelija, työtön, lapsi (0-16v.)
16,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.