Sari Siikander

MAHDOTON RAKKAUS – TANGONÄYTELMÄ

Mahdoton rakkaus tangonäytelmän esiintyjiä punaisissa kietaisukaavuissa.

Vierailunäytökset ke 29.11. ja to 30.11. klo 19 Minna näyttämöllä

Ohjaus Sari Siikander
Käsikirjoitus Taina West
Musiikin sovitus Jasse Varpama
Puvustus Helena Ahti-Hallberg
Lavastus Elevent Group Oy
Tuotanto Elevent Group Oy

Tangonäytelmä Mahdoton Rakkaus on esitys, joka nostaa esille uutta kotimaista tangomusiikkia unohtamatta genren kuolemattomia klassikoita.

Mahdoton rakkaus on tangomusiikin siivittämä kertomus ystävyydestä, rakastumisesta, sydänsuruista ja elämästä. Kun Joonas (Antti Koivula) toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja ryhtyy baarimikoksi avaamalla tangobaarin, on ystävillä paikka, missä kokoontua ja käydä läpi elämäntilanteitaan. ”Baarimikko ei avaudu, baarimikolle avaudutaan” toteaa Krisse (Tiina Räsänen). Elämänmakuinen tarina kertoo viiden ystävän vaiheista rakkauden, sydänsurujen ja ystävyyden myllerryksessä. Mitä tapahtuu, kun Benkku (Aki Samuli) yrittää pokata tangolla tai kun Jossu (Heta Halonen) tekee bänät tekstarilla ja onko Jusa (Petri Hervanto) päässyt yli omasta tragediastaan? 

Ammattitanssijoina esityksessä ovat Mikko ja Carina Ahti sekä Nina Krook ja Alejandro Marce Herlan. Mikko Ahti on tullut tutuksi Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmasta sekä eri teatteriproduktioista. Carina Ahti on tanssinut miehensä Mikon kanssa pitkän kilpauran ja he opettavat yhdessä esiintymisten lisäksi. Nina Krook on argentinalaisen tangon ammattilainen parinsa Alejandro Marce Herlanin kanssa. 

”Tango on vahva osa suomalaista kulttuuria ja identiteettiä. Suomalaisilla on suorastaan intohimo tangoon niin laulaen, tanssien kuin soittaen” kertoo Tangokuninkaalliset ry puheenjohtaja Aki Samuli. ” Me Tangokuninkaalliset yhdistimme voimamme ja perustimme 2019 oman yhdistyksen Tanku Ry (Tangokuninkaalliset Ry) jonka päätavoitteena on ylläpitää, elävöittää ja kehittää sekä suojella tangomusiikkia. On mahtavaa, että neljä kruunattua tangolähettilästä on valittu ”Mahdoton rakkaus” tuotantoon” jatkaa Aki.

”Tangomusiikki herättää meissä suomalaisissa suuria tunteita. On upeaa päästä tekemään näyttämölle tangoon keskittyvä kokonaisuus” kertoo esityksen ohjaaja Sari Siikander. ”Musiikki on tarinallisesti suuressa roolissa tässä esityksessä” Sari lisää. 

”Tarinassa laulu, tanssi ja musiikki yhdistyvät roolihenkilöihin aivan uudella tavalla ja vie tangon sellaiselle tasolle, jossa sitä ei ole koskaan Suomessa nähty eikä koettu. Näytös sopii kaikille ja erityisesti niille, joille tango musiikkina on vielä vieras” iloitsee Tanku ry:n puheenjohtaja ja tangokuningas Aki Samuli. ” Suomalaista tangoa voivat esittää kaikki ihmiset: miehet ja naiset, nuoret ja ikäihmiset. Ketään ei syrjitä. Tango yhdistää ja luo muistoja kerrottavaksi sukupolvilta aina toisille” hän jatkaa.

Esityksen ensi-ilta on 21.9.2023 Kulttuurikeskus Martinuksessa Vantaalla. Esitys on mahdollisuus nähdä eripuolilla Suomea syksyllä 2023 sekä keväällä 2024.

Rooleissa:
Antti Koivula – Joonas – Baarin omistaja
Aki Samuli – Benkku - Sähköasentaja
Heta Halonen – Jossu - Musiikkiopettaja
Petri Hervanto – Jusa - koodaaja
Tiina Räsänen – Krisse – Personal trainer

Tanssijat: Mikko Ahti, Carina Ahti, Nina Krook ja Alejandro Marce Herlan.
Kuvat: Elevent Group / JP Spets
Tangonäytelmän kotisivut: www.mahdotonrakkaus.fi
Sometilit: FB/IG @mahdotonrakkaus 

Liput

Ryhmälippu tulossa pian verkkokauppaan!

42,50 € / Peruslippu
40,50 € / Ryhmälippu väh. 10 hlö
Avustajat veloituksetta, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

 

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.