Riks teatern

Man får väl ställa upp

Vierailuesitys Minna-näyttämöllä 20.4.2020 klo 19
Esitys tekstitetään suomeksi

Käsikirjoitus ja ohjaus Adde Malmberg
Yhteistyössä Riksteatern ja Svenska Teatern sekä Ruotsin suurlähetystö
Näyttämöllä Henrik Johansson, Sofia Bach, Sofia Rönnegård,
Anna Carlson, Siw Erixon, Daniel Träff

Adde Malmbergin maaseutufarssi.
Pienen yhteisön keskiössä on kylätalo, jossa kaikki kokoontuvat: urheiluseura, kennelklubi, Kirkon lastentuokio, Nuoret Kotkat, Moottoripyöräkerho ja tietenkin Kotiseutuyhdistys. Kaikilla seuroilla on kylätalossa omat tilansa ja seurojen jäsenet ovat jäseniä myös toistensa seuroissa, mikä hyödyttää kaikkia koska seurojen rahoitus myönnetään niiden jäsenluvun mukaan. Toimiva systeemi, kunnes eräänä päivänä kylään saapuu Kansallinen Kotiseutuliitto. Liiton edustajan odottamaton ilmaantuminen saa aikaan sarjan tapahtumia, joita kukaan ei olisi osannut ennustaa. Adde Malmbergin kirjoittama ja ohjaama hullunkurinen maaseutufarssi.

Adde Malmberg tuli tunnetuksi Ruotsissa standup-koomikkona Släng dig i brunnen -tv-sarjan myötä. Näyttelijänä hän on muun muassa esittänyt Full Montyn Harold Nicholsia ja Spamalotin Sir Lancelotia sekä Nöjesteaternilla että Lorensbergsteaternilla. Adde Malmberg on myös ohjannut pitkän rivin revyitä, ravintolaesityksiä, kabareita ja teatterinäytelmiä.

HUOM. Esitys tekstitetään suomeksi.

Kesto 2 t 30 min, sisältäen 20 min väliajan

Kuva Alex Giacomini

Kuvitus Johanna Kallin

Liput

32,50 € / peruslippu
29,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
27,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolitHinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

 

 

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.