Musiikkiteatteri Kapsäkki
Kirsti Valve

Marian sydän

 Marian sydän 6 Kirsti Valve, Teijo Eloranta © Andreas Janett.jpg

Vierailu Maria-näyttämöllä 20. ja 21.11.2018

Ohjaus Helena Kallio
Musiikkidramaturgia ja sävellykset Antti Korhonen
Skenografia Sari Salmela

Nainen ajassa, oma ääni ja valinnat. Mikä on lopulta kaiken hinta?

Musiikillinen näytelmä kertoo kolmesta suomalaisesta kulttuuripersoonasta 1900-luvun alun Suomessa: Maria Jotunista, Viljo Tarkiaisesta ja Joel Lehtosesta. Fiktiivinen teos piirtää kuvaa persoonallisen monisärmäisestä naisesta, joka kehitti ilmaisumuodokseen pelkistetyn novellin, loi modernia feminististä naiskuvaa ja herätti aikalaisissaan voimakasta moraalista paheksuntaa.

Marian kirjalliseen maailmaan ja todelliseen elämään vaikuttaa kaksi hyvin erilaista miestä: aviopuoliso, uuttera tutkija, professori Viljo Tarkiainen ja lapsuus- ja nuoruusajan ystävä Joel Lehtonen. Viljo ja Maria ovat sidotut toisiinsa uran, kunnianhimon ja perheen vuoksi, ja Joelin kapinallisuus, juurettomuus ja boheemius polttaa ja pelottaa. Joel ja Maria ovat toistensa merkitsemät, mutta saavuttamattomat. Marian sydämen keskiössä nähdään nainen, joka ei jää elämänsä miesten varjoon, mutta joka joutuu tekemään suuria valintoja järjen ja rakkauden välillä.

Rooleissa
Kirsti Valve, Teijo Eloranta ja Antti Korhonen.

Kesto 2 t 30 min, sisältäen 20 minuutin väliajan

Valokuva Andreas Janett

Liput

32,50 € / peruslippu
29,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
27,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksu astuu voimaan 1.8. alkaen. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan syyskaudesta 2018 lähtien.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.