Martti Suosalo, Iiro Rantala ja Lotta Kuusisto

Neljä pientä annosta

Martti Suosalo roolihahmossa hovimestariksi pukeutuneena

Vierailuesitykset ma 20.11.2023 klo 19 ja ti 21.11.2023 klo 12 Minna-näyttämöllä

Yleisön rakastama esitys jo vuodesta 2013!

Musiikkikomedia Neljä pientä annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta naurattavaa elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta sketsistä koostuva esitys esittelee mm. Suosalon taipuisan roolihahmon Arvo Savelan, joka on näyttelijän alter ego:  jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä. Yksi annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden tv-klassikko vuodelta 1963. Kulttimaineessa Suomessakin olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

Kesto: n. 1h 20 min. ei väliaikaa

Liput

37,50€ / peruslippu
35,50€ / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
33,50€ / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.