Hannele Lampela

Prinsessa Pikkiriikki

pikkiriikki.png

Ensi-ilta 16.9.2021 klo 18.15 Maria-näyttämöllä

Ohjaus ja dramatisointi Perttu Leinonen
Lavastus Marie Antikainen
Puvut Taina Natunen
Äänisuunnittelu Kati Koslonen
Valosuunnittelu Lassi Kröger
Klovneriakonsultointi Jenni Kallo

OLETKO SINÄ JONKUN LAPSI?! Tässä tärkeä tiedote.

Vanhemmat ovat välillä todellisia päliköitä. Juuri sellaisia, jotka kytkevät viattomat taikakoirat puuhun kiinni, eivätkä ymmärrä, että voipottujen sijaan voisi valita ainaisen huvipuisto- ja karkkipäivän. Himpskatti on oikea paikka sellaisille heittiöille, jotka eivät ymmärrä mitä eroa on tuhmuroinnin ja seikkailun välillä.

Kuka senkin on keksinyt, että ärsyttävää pikkuveljeä ei saa myydä kirpputorilla? EI AINAKAAN Prinsessa Pikkiriikki. Kaikkien pientaloalueiden todellisin ja tahmaisin pikkuprinsessa, jonka hymy ulottuu korvasta korvaan. Ja jonka prinsessamekon tahroista voi nähdä päivän ruokalistan. Tämän prinsessan tapaat syksyllä Kuopion kaupunginteatterissa. Siellä hän tulee hämmentämään aikuisia ja riemastuttamaan lapsia.

Tule kokemaan Hannele Lampelan huippusuosittuihin kirjoihin perustuva IHAN ENNENNÄKEMÄTÖN esitys! Se on pullollaan itseaskarreltuja hienoja juttuja ja uskomattoman hönttiä klovneriaa. Sopii kertaukseksi myös kaikille stressaantuneille aikuisille. Kuopion kaupunginteatteri löytyy isosta valkoisesta rakennuksesta järven rannasta jostain päin Kuopiota. Tule heti nauttimaan.

Rooleissa Seija Pitkänen, Lasse Forsgren (vier.), Ilkka Pentti ja Sari Harju

Ikärajasuositus 3
Kesto
n. 1h 40min, sis. väliajan 20min

Liput

25,50 € / peruslippu
16,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
13,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit
60 € / pienryhmä 4hlö (väh. 1 aikuinen ja 1 lapsi)
Avustajat ilmaiseksi, mutta paikkalippu on kuitenkin oltava.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.