Ruokateatteri 2019

Potaska!

potaska_promo.jpg

Maria-näyttämöllä, esitykset 6.11.-31.12.2019

Käsikirjoitus ja ohjaus Johanna Keinänen
Konsepti ja dramaturgia Johanna Keinänen ja Liisa Ruuskanen
Lavastus ja puvut Marie Antikainen
Koreografia Liisa Ruuskanen
Valosuunnittelu Sam Siltavuori
Äänisuunnittelu Kati Koslonen
Sävelletty musiikki Tatu Kemppainen
Projisoinnit Jarmo Jääskeläinen
Menun suunnittelu Juhani Pennanen
Tuotanto Tanssiteatteri Minimi, Ruokateatteri ja Kuopion kaupunginteatteri

HULVATONTA MENOA KUOPION KAUPUNGINTEATTERISSA: TANSSIA, TEATTERIA JA MAKUELÄMYKSIÄ!

POTASKA! lusikoi ruokamuistojen kaihoisan kirpakkaa makumaastoa teatterin ja tanssin rytkeellä. Sen perinnetieto on epäluotettavaa, koreografia mautonta, ja tunnelma katossa. POTASKA! on semi-slaavilainen ruokarapsodia balkanilaisin rytmein. Tämä ravintonostalginen eväsretki kuljettaa katsojan leipätaikinajuuren kyydissä eri aikakausien ruokapöytiin ja levottomiin keittiöihin.

Ruokateatteria on esitetty Kuopiossa ja ympäri Suomea vuodesta 2008 lähtien. Se on elämyksellinen esitysformaatti, jossa yhdistyvät teatteri, tanssi ja kulinarismi. Illan aikana seurueilla on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ruokailun lomassa. Vuoden 2019 Ruokateatteri tehdään yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin ja Kuopion kaupunginteatterin kanssa. 

MENU

Potaskassa tarjoillaan illan teemaa mukaileva neljän ruokalajin menu, jonka annokset kumpuavat slaavilaisesta ruokaperinteestä. Alkuun Zakuska-lautanen, kasvisversio Rassolnik-keitosta, pääruuaksi klassikko Vorschmack ja jälkiruokana venäläiset Syrnik-rahkaletut. Näyttämömenu nautitaan Kuopion kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä maatuska-liinoilta suurien kukkakattokruunujen alla. Katsomoon tarjoillaan pienempi katsomomenu, joka sisältää maisteluannoksia illan päämenusta. Menun valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia.

Näyttämömenu on pöydissä nautittava illalliskokonaisuus, joka tarjoillaan katsojille Marian näyttämölle. Pöydät on sijoitettu esiintymisalueen ympärille. Katsomomenun sisältö on pienempi, iltapalatyyppinen ja helposti syötävissä katsomopaikoilla. Katsomossa istutaan joka toisella rivillä niin, että ruoka- ja juomatarjoilu tapahtuu tyhjiltä riveiltä. Esitys levittäytyy koko Marian tilaan, niin katsomoon kuin näyttämöllekin. Kaikki ruoka on laktoositonta. Muut ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viikkoa ennen esitystä osoitteeseen minimi@minimi.fi.

JUOMAT

Illan näyttämömenulle on suunniteltu viinipaketti (hinta: 21€), joka sisältää alkupaloille kuohuviinin, sekä  alku- ja pääruuille valkoviinin ja punaviinin. Teatteriravintola Ofelian henkilökunta tarjoilee myös muita juomia, sekä näyttämölle että katsomoon. Viinipaketit voi varata etukäteen tai tilata paikan päällä. Juomat maksetaan esityksen jälkeen, yrityksiltä juomat voidaan myös sovittaessa laskuttaa.

Esiintyjät
Annukka Blomberg, Riina Björkbacka, Noomi Forslund, Henna Haverinen, Pekka Kekäläinen, Maksim Pavlenko, Sonja Rönkkö, Riikka Puumalainen / Liisa Ruuskanen

Kesto noin 2,5 h

Kuva Petra Tiihonen

Liput

Liput
69,50 € (esitys + näyttämömenu) ostettava viimeistään 1 vko ennen esitystä
42,50 € (esitys + katsomomenu) ostettava viimeistään 3 vrk ennen esitystä
Hinnat sis. myös palvelumaksun + narikan 

Yksittäisliput: verkkokaupasta: www.lippu.fi, teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta tai Kuopion Musiikkikeskukselta

Ryhmäale: Ryhmille, jossa osallistujia 10 hlö tai yli: 66 € / näyttämömenu
Ryhmämyynti (yli 10 hlö): minimi@minimi.fi | 044 066 7338 
Tiedustelut: minimi@minimi.fi| 044 066 7338  

Plaseeraamme kunkin lippuoston ja varaukset vierekkäisille paikoille tai viereisiin pöytiin. Huom! pöytien max koko on 12 hlö. Jos haluatte useamman erillisen lippuoston samaan pöytään, pyydämme laitamaan siitä meille tietoa osoitteeseen minimi@minimi.fi

ELÄMYKSIÄ RUUASTA, MAKUJA TEATTERISTA!

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.