Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa
Syksyn kulttuurikeitto

Sisaret

sisaret_promo.jpg

Keitto ja esitys 20.9.2019 klo 12 teatterin yläaulassa

Minimin Kulttuurikeitot jatkuvat syksyllä teatterin yläaulassa. Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan myös tanssi- tai teatteriesitys. Tapahtuma alkaa aina klo 12.00. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa teatterin ravintola Ofelia.

Sisaret jatkaa Alpo Aaltokosken liikkeellistä tutkimusmatkaa teemanaan yhdessä kulkeminen. Koskettava teos kuvaa sisarten välistä yhteyttä, joka kestää vahvana läpi elämän, olivat he sitten lähekkäin tai etäällä toisistaan. Virolaisen säveltäjän Arvo Pärtin pianokonsertto Für Alina on vuoropuhelussa tanssin kanssa, luoden Elina Jakowlevan ja Mari Rosendahlin matkalle ajallisen ja tunteikkaan kehyksen. Sisaret on Aaltokosken trilogian viimeinen osa; ensimmäinen osa Together valmistui 2010 ja toinen osa Veljet 2017.

Alpo Aaltokoski on henkilökohtaisen, kiistattoman korkeatasoisen taiteellisen uransa rinnalla toiminut laaja-alaisesti ja monipuolisesti taiteenalansa parissa mm. koreografian professorina, pedagogina Suomessa ja ulkomailla sekä kulttuuri- ja taidepoliittisena vaikuttajana. Aaltokoski on pitkän ja kunnianhimoisen tanssitaiteilijauransa aikana luonut yli 50 koreografiaa. Aaltokoski on yksi tanssitaiteen valtionpalkinnolla palkitun Nomadi-tuotannon perustajajäsenistä. Hänelle on myös myönnetty Pro Finlandia –mitali vuonna 2013.

Koreografia Alpo Aaltokoski

Tanssi Elina Jakowleva ja Mari Rosendahl

Valosuunnittelu Sari Mayer

Pukusuunnittelu Marja Uusitalo

Ompelija Sarita Vepsäläinen

Musiikki Arvo Pärt: Für Alina

Ensi-ilta 26.10.2018

Kesto 1 t

Kuva Harri Hinkka

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Lisätietoa www.minimi.fi

Sisaret MD:n sivuilla www.tanssiteatterimd.fi/sisaret

Liput

20 € (sis. esitys + keittolounas + kahvi/tee) / 12 € (sis. esitys)
Hinnat sisältävät palvelumaksun ja naulakkomaksun.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.