Tammi­tarjous!

Selätä talven ankeus teatterissa!

Liput teatterin TAMMIKUUN OMIIN esityksiin

22,50 € / lippu

+ toimitusmaksut (alkaen 1 €).
Tarjous ei koske vierailuja eikä ensi-iltoja.

Tarjous voimassa 13.1.2019 asti ja vain netistä.

 

Äidinmaa-musikaali

Musikaali elämän vaikeista valinnoista.

Anniina Enckellin käsikirjoittama ja Esa Niemisen ja Niklas Rosströmin säveltämä musikaali Äidinmaaon väkevä sukupolvikertomus yhden suvun vahvoista naisista, heidän valinnoistaan ja kyvyistään selviytyä traagisimmillakin hetkillä. Melodiset ja elämää täynnä olevat sävelmät huokuvat nuoruuden kiihkoa ja intohimoa, jotka sodan synkät varjot sitten pimentävät ja musiikki saa dramaattisempia sävyjä. 

Tammitarjouksena Äidinmaa-musikaali
4.1., 5.1., 11.1., 12.1., 19.1. ja 26.1.

Tutustu näytelmään  Osta liput

Syyssonaatti

Laiminlyöty äidinrakkaus.

Charlotte on maailmankuulu pianisti, joka ymmärtää paremmin Chopinin ja Beethovenin pianokonserttoja kuin lapsiaan. Tytär Eva on paennut rakkaudetonta elämäänsä pappilaan, nainut miehen, jota ei ole koskaan rakastanut. Evan sisko Helena on vakavan sairauden murtamana pakotettu sänkyyn, Evan toimiessa omaishoitajana. Evan poika on kuollut tapaturmaisesti ja tuntuu siltä kuin koko elämä olisi pappilassa kuollut.

Tammitarjouksena Syyssonaatti
5.1. ja 19.1.

Tutustu näytelmään  Osta liput

Puhtaana käteen

Komedia Erkki Lehtisestä - tavallisesta savolaisesta miehestä, joka on vähän vilunki.

Tai no, vähän ja vähän, miten sen nyt ottaa.

Hän on nimittäin työttömäksi jäätyään elättänyt itsensä jo parin vuoden ajan erilaisilla sosiaaliturvahuijauksilla. Tukihakemuksiinsa hän on kehitellyt kaikenlaisia henkilöitä, niin eläviä kuin kuolleita, koska ei ole kehdannut kertoa kenellekään olevansa työtön. Ja tietysti myös siksi, että systeemi on Erkinkin yllätykseksi toiminut todella hyvin.

Tammitarjouksena Puhtaana käteen
 5.1., 12.1., 18.1., 19.1. ja 26.1.

Tutustu näytelmään  Osta liput

Suurenmoista!

Suurenmoista! on tositapahtumiin perustuva tarina naisesta, jonka elämän suurin ilo ja nautinto olivat ooppera ja liedit.

Erityisesti oopperan suurimpien säveltäjien – kuten Mozatin, Verdin ja Straussin - upeimpien aarioiden hyvin omaperäinen tulkitseminen.

Jotain todella ainutkertaista sydämellisyyttä tässä naisessa kuitenkin oli, sillä edes hänen lähimmillä ystävillään ei ollut sydäntä kertoa totuutta Florencen laulutaidon olemattomuudesta. Ja hyvä niin; kaikilla kukilla pitää olla oikeus kukkia. Harvoille arvostelijoilleen Jenkins totesi muun muassa seuraavaa: ”Ihmiset voivat sanoa, etten osaa laulaa, mutta kukaan ei voi väittää, etten olisi laulanut.”

Tammitarjouksena Suurenmoista!
5.1., 10.1., 12.1., 18.1. ja 26.1.

Tutustu näytelmään  Osta liput

Hyödynnä etu NYT - tammitarjous voimassa 13.1.2019 saakka.