Aino Havukainen ja Sami Toivonen

Tatu ja Patu, Syömään!

Syomaan_promo.jpg

Vierailuesitykset Maria-näyttämöllä 7.10.2019 klo 18.15 | 8.10.2019 klo 10.15, klo 12.15 ja klo 18.15 | 9.10.2019 klo 10.15

Dramatisointi ja ohjaus Sami Rannila
Pukusuunnittelu Kaarina Koppola
Lavastus Niina Suvitie
Musiikki Kari Mäkiranta
Maskit Minna Pilvinen
lavastus ja tarpeisto Jaana Jussila
Valo- ja äänisuunnittelu Kristian Uusitalo

Esitys kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä.
Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä.

Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?

Linnateatterin lasten uutuusnäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Rooleissa Jaakko Loukkola ja Kalle Tulander

Kesto noin 45 min

Ikäsuositus Esitys sopii erinomaisesti päiväkoti- ja alakouluikäisille (noin 2-10 v.), myös vanhempi yleisö on huomioitu.

Piirros Aino Havukainen ja Sami Toivonen

Liput

21,50 € / peruslippu
16,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
13,50 € / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Naulakkomaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.