Kulttuurikeitto

Ulkopuolella

Ulkopuolella (1) esittelykuva.jpg

Teatterin yläaulassa 22.10.2021 klo 12

Kulttuurikeitto on tunnin mittainen lounastapahtuma, jossa keittolounaan lisäksi nautitaan tanssi- tai teatteriesitys. Kulttuurikeittojen lounaan valmistuksesta vastaa Teatteriravintola Ofelia. Kulttuurikeitto on Tanssiteatteri Minimin ohjelmistoa.

Ohjaus & esiintyminen Rauli Katajavuori
Äänisuunnittelu Olli Jalmari Vainionpää
Puvustus Laura Sariola

Rauli Katajavuori esittää paloja Ulkopuolella -sooloteoksestaan, joka käsittelee pyhyyttä henkilökohtaisena, selittämättömänä kokemuksena, joka vapauttaa ymmärtämisen ja tulkinnan ikeestä.

Ulkopuolella -esitys toteutetaan yleensä pienessä 7m halkaisijaltaan olevassa, 42:n katsojaa vetävän kupoliteltan sisällä. Nyt esityksen materiaalia esitetään ensimmäistä kertaa tuon
´tilan´ulkopuolella.

Rauli Katajavuori (s. 1976.) on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri (TEAK 2013), ja valmistunut myös Turun ammattikorkeakoulun sirkustaiteen koulutusohjelmasta vuonna 2000. Vuodet 2014-2016 hän työskenteli ensimmäisenä ja ainoana sirkustaiteen läänintaiteilijana. Rauli Katajavuori on työskennellyt eri tehtävissä sirkustaidekentällä vuodesta 1996 alkaen. Tämän kahdenkymmenen vuoden aikana hän on toiminut esiintyjänä, ohjaajana, lavastajana sekä valosuunnittelijana ja kehittynyt monipuoliseksi ja taidoiltaan ainutlaatuiseksi sirkustaiteilijaksi. Tästä huolimatta hän yhä syventää että ylläpitää osaamistaan jatkuvasti.

Kesto: 1 h (sis. lounas + esitys)

Kuva: Rauli Katajavuori

Liput

21 € / esitys + keitto + kahvi / tee
13,50 € / ilman lounasta

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Tiedustelut minimi@minimi.fi | 044 066 7338

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.