Värttinä

Oi Dai -konsertti

Värttinän esiintyjiä värikkäissä mekoissa.

Vierailukonsertti su 12.3.2023 klo 14

Suomen menestynein kansanmusiikkiyhtye Värttinä jatkaa menestyksekästä Oi Dai –levyä juhlistava konserttikiertuettaan keväällä 2023! Kevään konserttikiertue aloittaa osaltaan yhtyeen 40-vuotisjuhlavuoden, jota tullaan juhlistamaan eri tavoin koko vuoden 2023 ajan.
Värttinän live-esiintymiset ovat tunteikkaita pyörremyrskyjä - juurihoitoa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Ilmassa on nostalgian havinaa ja supikkaiden supsutusta, kun Suomen tunnettetuin kansanmusiikkiyhtye Värttinä palaa kultaa ja platinaa myyneen Oi Dai-levyn tunnelmiin! Ja ne kukkamekot, kuten helisevät korutkin, ne on myös kaivettu naftaliinista!
Värttinän laulajariviin (Mari Kaasinen, Susan Aho ja Karoliina Kantelinen) liittyy kiertueen ajaksi neljäntenä jäsenenä myös Värttinä-yhtyeen perustaja ja alkuperäisjäsen, muusikko Sari Kaasinen.

Oi Dai-levyn 30-vuotisjuhlan kunniaksi Suomen tunnetuin kansanmusiikkiyhtye päätti kokeilla, vieläkö Ukko Lumi irtoaisi yhtä nopealla tempolla tai miten sujuisi Marilaulu tai inkeriläinen röntyskälaulu Vot vot ja niin niin. Ja hyvinhän ne sujuvat, entistä ehompina ja päivitettyinä versioina. Sarin kaksirivinen haitarikin soi aivan kuin 90-luvulla. Luvassaon siis levyn täydeltä ilonpitoa, tarinoita Oi Dai-levyn lauluista ja muutamia muita Värttinän hittejä matkan varrelta!
Oi Dai –kiertueella kuullaan menestyslevyn hittikimara ja Sari Kaasinen lupaa kaivaa esiin hatarinsa ja vetäistä Marilaulun 2-rivisellä, kuten 90-luvulla konsanaan! Luvassa on myös muita yhtyeen suosikkikappaleita, kuten Seelinnikoi.

Värttinä Oi Dai -kokoonpano:

Susan Aho, laulu ja harmonikka
Mari Kaasinen, laulu ja kantele
Karoliina Kantelinen, laulu, huilut ja kantele
Featuring Sari Kaasinen, laulu, kantele, kaksirivinen haitari
Mikko Hassinen, perkussiot
Matti Laitinen, kitara ja mandocello
Lassi Logren, viulu ja jouhikko

Kesto ei vielä tiedossa

Liput

30€ / Peruslippu
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Narikka on maksuton.

Osta liput >>

Arvostelut

0 / 5
Ei arvosteluita.