Vaimoni, Casanova vierailee Tampereen Teatterikesässä

Jos et viime talvena vielä nähnyt Leea Klemolan käsikirjoittamaa ja ohjaamaa Vaimoni, Casanova -näytelmää, niin nyt sinulla on oivallinen tilaisuus korjata tämä pienoinen ”lipsahdus”.

Kuopion kaupunginteatterin ja Tanssiteatteri Minimin yhteistyönä valmistunut Vaimoni, Casanova vierailee  Tampereen Teatterikesässä. Esityspaikkana on Frenckell-näyttämö, ja esityksiä on kolme: ke 9.8. klo 14 ja klo 19 sekä to 10.8. klo 13.

Näytelmä kertoo kuusikymppisestä tähtinäyttelijästä, Kyllikki Lallasta, joka palaa pitkältä sairaslomalta teatteriharjoituksiin – ja vieläpä Casanovan nimirooliin. Mutta selkä vihoittelee, puoliso on vätys, ja taustalla painavat häpeää aiheuttaneet syytteet seksuaalisesta häirinnästä.

Kipinän kadottanut Kyllikki haluaa kuitenkin vielä viimeisen kerran, päästä testaamaan viehätysvoimaansa: “Astua niinku elämänvirtaan. Sanoa Elämälle että kyllä!”.

Leea Klemolan Vaimoni, Casanova on räiskyvä tragikomedia elämänhalusta, häpeästä ja himosta, sekä hyväksytyksi tulemisen kipeän inhimillisestä tarpeesta.


03.08.2017 14:15