Korona-ajan turvallisuus

Haluamme muistuttaa koronatoimenpiteistämme. Teemme kaikkemme, että saamme osaltamme pidettyä tilanteen hallinnassa ja että teatteriin voi tulla turvallisin mielin. Myös teatteriravintola Ofelia noudattaa viranomaissuosituksia ja huomioi turvallisuuden omassa toiminnassaan.

Kasvomaskit ja käsidesit


Suosittelemme yleisöllemme kasvomaskin käyttöä, jonka voi tarvittaessa ostaa teatterin lippukassalta 1e / kpl. Aulahenkilökuntamme käyttää maskia ja lippukassalla on käytössä suojapleksi. Käsidesiä on tarjolla teatterimme yleisissä tiloissa ala-aulassa, lämpiöissä sekä Teatteriravintola Ofelian tiskin edustalla.

Narikka


Narikka ei ole käytössä jonojen välttämiseksi. Päällysvaatteet saa ottaa saliin ja niitä voi säilyttää viereisillä suljetuilla istumapaikoilla esityksen ajan. Vältäthän ylimääräisten kantamusten tuomista teatteriin.

Katsomot


Noudatamme aina ajankohtaisia yleisöä koskevia määrärajoituksia sekä turvavälisuosituksia. Katsomoissa istutaan pareittain, mutta on mahdollista ostaa myös yksittäisiä istumapaikkoja. Seurueita ei sekoiteta keskenään. Suljetut istumapaikat on teipattu merkiksi siitä, ettei niille tule istua.

Saleihin siirtyminen ja niistä poistuminen


Ovet katsomoon avataan Minnalla jo 25 minuuttia ja Marialla 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Väliajat ovat Minnalla 25 min ja Marialla pääsääntöisesti 20 min, jotta vältymme ruuhkilta salien ovilla. Henkilökunta ohjeistaa kuinka salista poistutaan turvallisesti. Pidäthän suositusten mukaisen turvavälin muihin katsojiin liikkuessasi teatterissa. Liikkuminen teatterissa voi turvallisuusohjeista johtuen viedä normaalia enemmän aikaa.

Väliaikatarjoilut - Teatteriravintola Ofelia on toistaiseksi kiinni

Jos sairastut ennen esitystä


Sairastuessasi voit perua tai siirtää lippusi vielä tuntia ennen esitystä soittamalla numeroon 044 718 2404, ja toivomme sinun tekevän niin matalalla kynnyksellä. Numero palvelee ainoastaan sairastapauksissa ja on avoinna esityskaudella lippukassan aukioloaikojen puitteissa: tarkista lippukassan aukioloajat tästä (avautuu uuteen välilehteen). Mikäli puhelusi ei pääse läpi, voit vaihtoehtoisesti lähettää meille sähköpostin teatteri(at)kuopio.fi ja kertoa sairastumisestasi.

Tulethan teatteriin vain terveenä, kiitos.

 

Päivitetty 30.3.2021