Korona-ajan turvallisuus

Haluamme muistuttaa koronatoimenpiteistämme. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä yleisöllemme. Teatterilta voit ostaa maskin 1e/kpl. Myös kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on kasvomaski. Eri puolilla maata koronatilanne on kiihtyvässä vaiheessa, mutta Kuopion alueella tilanne on rauhallinen. Teemme kaikkemme, että saamme osaltamme pidettyä tilanteen hyvänä ja että teatteriin voi tulla turvallisin mielin. Myös teatteriravintola Ofelia noudattaa viranomaissuosituksia ja huomioi turvallisuuden omassa toiminnassaan.

Kaikilla näyttämöillämme salin paikkamäärä on puolitettu. Aina kaksi saman seurueen henkilöä istuu vierekkäin. Seuraavat kaksi paikkaa ovat vapaina. Myös yksittäisten paikkojen välissä on aina kaksi vapaata paikkaa.

Olemme lisänneet aulahenkilökuntaa takaamaan turvallisuutta, muistuttelemaan ja valvomaan turvavälien toteutumista sekä desinfioimaan kahvoja ja kaiteita.

Narikka ei ole käytössä jonojen estämiseksi. Vältäthän ylimääräisten kantamusten tuomista teatteriin. Päällysvaatteet saa ottaa saliin.

Ovet katsomoon avataan Minnalla jo 20 minuuttia ja Marialla 15 minuuttia ennen esityksen alkua ja tauot ovat 25 min, jotta vältymme ruuhkilta salien ovilla. Huomiothan ajankäytössäsi, että liikkuminen teatterissa voi viedä normaalia enemmän aikaa.

Suosittelemme väliaikatarjoilun tilaamista etukäteen.

Sairastuessasi voit perua tai siirtää lippusi vielä tuntia ennen esitystä soittamalla numeroon 044-718 2404, ja toivomme sinun tekevän niin matalalla kynnyksellä. Numero palvelee lippukassan aukioloaikojen puitteissa esityskaudella perjantaisin klo 12-19, lauantaisin klo 12-18 ja muina esityspäivinä 2 tuntia ennen esitystä

Tulethan teatteriin vain terveenä.