Teatterikaverin kanssa teatteriin Mielenterveysviikolla to 23.11.2023

Valtakunnallista Mielenterveysviikkoa vietetään tänä vuonna 19.−26.11.2023.

Yhdessä oleminen ja kulttuuriharrastukset lisäävät tunnetusti hyvää oloa.

Kuopion kaupunginteatteri järjestää Mielenterveysviikolla hyvän mielen Teatterikaveri-esityksen torstaina 23.11.2023 klo 12.15–14.30. Tällöin sinun on mahdollista tulla katsomaan Onko täällä kuuma? -esitys yhdessä Teatterikaverin kanssa. Teatterikaverinasi on yleisötyöntekijämme Kaisa (Kaiku) Ritola. 

Esityksen jälkeen jäämme porukalla juttelemaan ja kahvittelemaan Minna-lämpiöön. Paikalla pistäytyy myös Onko täällä kuuma? -esityksen ihana näyttelijä Katri-Maria Peltola. 

"Olemme saaneet usein toivomuksia siitä, että olisipa joku kaveri, jonka kanssa tulla teatteriin. Teatteriin tuleminen voi tuntua uusista kävijöistä myös hieman jännittävältä. Nyt voimme mennä katsomaan näytelmää ikäänkuin kaveriporukalla sekä jäädä esityksen jälkeen jutustelemaan kahvikupposen äärelle", avaa Kaiku. 

Tule mukaan näin: 

Osta lippu normaalisti teatterin lipunmyyntikanavista Onko täällä kuuma? -esitykseen, joka pidetään torstaina 23.11.2023 klo 12.15. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.) Jos sinulla on jo lippu, tai olet nähnyt jo näytelmän, olet tervetullut mukaan kahvitteluhetkeen. 

Teatterikaverisi Kaiku on sinua vastassa klo 11.45 teatterin ala-aulassa pääovilla. Tunnistat hänet Kuopion kaupunginteatterin t-paidasta. 

Siirrymme yhdessä saliin katsomaan esitystä.

Esityksen jälkeen klo 13.50 siirrymme Minna-lämpiöön kahvittelemaan, tutustumaan ja juttelemaan juuri nähdystä esityksestä. Tilaisuus loppuu klo 14.30.  

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja voit kysyä matalalla kynnyksellä kaisa.ritola@kuopio.fi / p. 044 718 2415