Kevään esitykset peruttu muutamaa poikkeusta lukuunottamatta

Tiedotetta päivitetty 3.5. tiedolla Spring Awakening -musikaalista.

Teatterin kevät hiljenee, mutta syksyyn suunnataan toiveikkain odotuksin. Koronarajoitusten jatkumisesta johtuen Kuopion kaupunginteatteri peruu kevään 2021 näytökset. Poikkeuksena Spring Awakening -musikaalin ja Tanssikiellon esitykset, jotka järjestetään voimassa olevia turvallisuussuosituksia noudatten. Myös Tanssiteatteri Minimi järjestää muutaman esityksen keväällä, lue lisää tiedotteen alaosasta.

Sademiehen ja Prinsessa Pikkiriikin ensi-illat siirtyvät syksylle. Tankkien kesä ja Pakkassirkus Záhada poistuvat ohjelmistosta kokonaan. Myöskään Rakkauskirjeitä -vierailu ei toteudu, vaan se on peruttu.

Vaikka esitykset on peruttu, on teatterissa täysi tohina päällä ja suuntaamme katseet tulevaan syksyyn. Harjoittelemme ja valmistelemme seuraavan kauden monipuolista ohjelmistoa, josta on luvassa paljastuksia pitkin kevättä. Seuraathan meitä siis somessa!

Käynnistämme kevään aikana myös teatterin oman podcastin, joka tarjoaa teatterin ystäville tarinoita kulissien takaa.

 

Ohjelmistosta poistuneet esitykset:

  • Pukija
  • Tahto
  • Tämä on ryöstö!
  • Neito kulkee vetten päällä
  • Tankkien kesä
  • Pakkassirkus Záhada

 

Jos olet ostanut lipun peruttuun esitykseen:

Ohjeet pätevät myös mikäli esitys on siirretty eikä uusi ajankohta sovi sinulle. (Tekstissä olevat linkit avautuvat uuteen välilehteen.)

  • Voit vaihtaa lipun toiseen esitykseen tällä asiointilomakkeella. Syksyn ohjelmisto tulee myyntiin loppukeväästä/alkukesästä, joten vaihtopyyntöjen kanssa kannattaa odotella sinne saakka. Nyt keväällä on mahdollista nähdä vielä Tanssikielto ja Spring Awakening -musikaali, joihin vaihtoja on myös mahdollista tehdä.
  • Mikäli haluat hyvityksen Kuopion kaupunginteatterin vuoden voimassaolevana lahjakorttina tai tilisiirtona, täytä tämä asiointilomake. Hyvitämme lippujen kantahinnan, palvelumaksuja emme palauta.
  • Jos ostit lippusi Lippu.fi-verkkokaupasta, voit pyytää rahojen palautuksen myös heidän sivuiltaan: https://web.lippu.fi/palautus/
  • Vaihto- ja hyvityspyynnön voit tehdä 3 kk kuluessa peruuntuneen esityksen päivämäärästä. Olemme kuitenkin joustavia aikarajan suhteen tänä keväänä, koska syksyn ohjelmisto tulee myyntiin normaalia myöhemmin.

Käsittelypyyntöjen määrästä johtuen asiakaspalvelussamme voi olla ruuhkaa. Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme asiakkaita kärsivällisyydestä.


Tanssiteatteri Minimi toteuttaa muutaman esityksen

(Tekstissä olevat linkit avautuvat uuteen välilehteen.)

Koronatilanteen vuoksi Tanssiteatteri Minimin esityskalenteri Kuopion kaupunginteatterissa keväällä 2021 on muuttunut. Alkukevään ajan esityksemme olivat kokonaan peruttuja, mutta toistaiseksi Minimi jatkaa ohjelmistonsa esittämistä kaupunginteatterin Maria-näyttämöllä siten, että katsomoon otetaan vain 19 henkilöä. Esitykset järjestetään turvallisesti viranomaisten sen hetkisiä ohjeita noudattaen. 

Tanssikieltoa esitetään Marialla 26.3.-28.5.2021. LEHMÄ!-teosta esitetään Studio-näyttämöllä 15 hengelle ke 28.4.2021 klo 19.15 ja to 29.4.2021 klo 19.15. Kulttuurikeitto: Atlas esitetään kaupunginteatterin yläaulassa 15 hengelle pe 14.5. klo 12. IRTIKYTKENTÄ teoksen toukokuun esitykset on siirretty kesäkuun alkuun: esitykset tapahtuvat Maria-näyttämöllä to 3.5. klo 19.15 ja pe 4.6. klo 19.15 viranomaisten sen hetkisten ohjeiden mukaisesti. Kevään 2021 yleisöohjeistuksemme on luettavissa Tanssiteatteri Minimin kotisivuilla.

Mikäli kokoontumisrajoitukset tai muut viranomaisten uudet päätökset vaikuttavat Minimin katsojakapasiteettiin tai esitysten tapahtumiseen, päivitämme tiedon Minimin nettisivujen päivittyvään tiedotteeseen sekä Minimin sosiaaliseen mediaan. Lue Minimin tiedote täältä. Jos esitys perutaan, Minimi ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä kaikkiin lipun ennakkoon ostaneisiin.