Lippuedut

Teatterin lippuedut koskevat pääasiassa omaa ohjelmistoa, johon kuuluvat kevätkaudella 2024 seuraavat esitykset: Isä, Homma hoituu - The Producers, Maalari - Juho Rissanen, Onko täällä kuuma?, Pudostuspeli, MOMO ja Te Naiset!. Edun kohdalla on kuitenkin erikseen maininta koskeeko etu omia esityksiä vai myös vierailuja.

Sivun linkit avautuvat uusiin välilehtiin.

Ryhmälippu (väh. 20 hlö)

Ryhmämyynti
044 718 2414 ma-la klo 9–19 tai ryhmat.teatteri(at)kuopio.fi

Ryhmävarauksiin sisältyy 1 vapaalippu / 20 hlö. Vapaalippuetu ei koske vierailuesityksiä eikä Show & Dinner -paketteja. Linja-auton kuljettajalle vapaalippu, mikäli esityksessä on saavuttaessa tilaa. Ryhmien on vahvistettava varaus viimeistään kuukausi ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen liput lunastetaan joko laskutuksella, jolloin liput lähetetään maksun jälkeen suoraan asiakkaalle, tai teatterin lippukassalta. Laskutuslisä on 10 € / tilaus.

Tutustu myös ryhmille suunnattuun Show & Dinner -pakettiin, joka sisältää esitysliput teatterin omaan esitykseen sekä herkullisen ruokailun.

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta teatterin omiin esityksiin. Avustajalla on kuitenkin oltava paikkalippu esitykseen. Avustajan paikka voidaan varata ennakkoon esimerkiksi palvelunumeromme kautta tai sen voi lunastaa suoraan teatterin omalta lippukassalta. Varaathan paikan hyvissä ajoin, mieluiten esitystä edeltävällä viikolla.

Teatterin palvelunumero: 0600 413 143 (ma-la klo 9-19 | 1,98 € / min + pvm | Huom! Jonotuksesta veloitetaan vain puhelinliittymän mukaiset maksut.)

Tulkkaus
Näkö-tai kuulovammaisten on mahdollista tilata omatoimisesti tulkki mukaan teatteriesitykseen. Tulkkaukseen liittyvistä käytännön asioissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä Kuopion kaupunginteatteriin, 044 718 2406.

EU:n Vammaiskortti
EU:n Vammaiskortti on käytössä myös Suomessa. Kuopion kaupunginteatteri on mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja me haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Avustajat pääsevät veloituksetta esitykseemme, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Pyörätuolipaikat
Molemmilla näyttämöillä on pyörätuolipaikat. Suosittelemme varaamaan paikat viimeistään viikko ennen esitystä, jotta voimme taata myös mahdolliselle avustajalle paikan pyörätuolipaikkojen läheltä. Pyörätuolipaikat voi ostaa kaikista myyntipisteistämme (pois lukien R-kioskit) ja avustajapaikat voi varata puhelimitse palvelunumerostamme tai asioimalla teatterin tai Musiikkikeskuksen lippukassalla.

Etu on voimassa koko ohjelmistoon.

Lue lisää kuinka esteettömyys on huomioitu teatterissamme.

Kirjastolta lainattavat teatterin kausikortit

Neljä teatterin kausikorttia (kausikortti 1, 2, 3 ja 4) ovat nyt lainattavissa kirjastokortilla Kuopion pääkirjastosta.

Kausikorteilla asiakas pääsee ilmaiseksi teatterin omiin esityksiin! Korteilla on viikon laina-aika. Lainattavia kausikortteja ei voi varata eikä uusia, mutta asiakkaalla voi olla lainassa kaksi korttia kerrallaan.

Pääsylippua ei tarvitse - eikä voi - varata etukäteen, sillä paikkavaraukset on tehty valmiiksi. Paikkavarauksessa on huomioitu myös pyörätuolipaikan mahdollinen tarve. Kausikortilla voi lunastaa paikan vain esityspäivänä teatterin omalta lippukassalta ja se on tehtävä viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua. Lunastamattomat paikat vapautuvat myyntiin.

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

Kaikukortti

Olemme ottaneet käyttöön Kaikukortin, jonka haltija voi lunastaa lippuja veloituksetta teatterin omiin esityksiin. Kaikukorttilainen saa maksuttomat liput myös omille alle 18-vuotiaille lapsille ja lastenlapsille samaan tilaisuuteen, johon on itsekin osallistumassa. Kaikukortteja jakaa sosiaali- ja terveysalan sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen alan toimija / järjestö sellaisille henkilöille, joille teatteriin tuleminen ei välttämättä muuten olisi mahdollista. Tarkempaa tietoa Kaikukortista kaikukortti.fi (avautuu uuteen välilehteen).

Kaikukortilla voi tehdä varauksen 14 vrk ennen esitystä, ei aiemmin. Lippujen lunastus aikaisintaan 30 min. ennen esityksen alkua teatterin lippukassalta. Etuun oikeuttava kaikukortti ja henkilöllisyystodistus esitettävä teatterin lippukassalla lunastuksen yhteydessä. Lippuvaraukset maksullisessa palvelunumerossamme 0600 413 143 (ma-la klo 9-19) tai teatterin lippukassalta.

Kaikukortti-etu on voimassa teatterin omissa esityksissä, jotka on lueteltu sivun yläosassa.

Yhteisökaikukortti
Yhteisökaikukortin haltija voi tuoda mukanaan n. 2-5 hengen kokoisen pienryhmän. Jokaisella ryhmän jäsenellä on oltava oma kaikukortti. Varaukset ja lunastukset samalla tapaa kuin yllä kerrottuna. Isompia kaikukorttiryhmiä suositellaan olemaan yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelusihteeri Marika Hyväriseen marika.hyvarinen@kuopio.fi

 

K9-kortti

Kuopion ja lähikuntien 9-luokkalaisille lippu 4 €, sisältäen palvelumaksun, teatterin omiin esityksiin. Liput saatavilla esityspäivänä jos esityksessä on tilaa. Ei koske vierailuja tai sunnuntainäytöksiä.

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke 

Esittämällä hyvinvointirannekkeen Kuopion kaupunginteatterin omalla lippukassalla, on rannekkeen haltija oikeutettu 4 € hintaiseen pääsylippuun teatterimme omiin esityksiin. Etu lunastettavissa saman päivän esityksiin. Ranneke on henkilökohtainen. Valmistauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi ja ikäsi.

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

Alle 20-vuotiaiden lippu

Alle 20-vuotiaat pääsevät samana päivänä teatterin omiin esityksiin hintaan 4 € sis. teatterin palvelumaksun. Lipun voi lunastaa teatterin omalta lippukassalta esityspäivänä. Lippuja ei voi varata ennakkoon. Etu ei koske jo tehtyjä varauksia. Ikä on todistettava pyydettäessä.

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

Viime hetken opiskelijalippu

Viime hetken opiskelijalippu on ostettavissa samana päivänä teatterin omiin ja yhteistyössä toteutettuihin esityksiin hintaan 11,50 € sis. teatterin palvelumaksun. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikoittain. Liput ovat myynnissä Lippu.fi -verkkokaupassa, teatterin lippukassalla ja Kuopion Musiikkikeskuksella. Ei ennakkovarauksia. Ei koske jo tehtyjä varauksia. Voimassa oleva opiskelijakortti oltava mukana teatterissa.

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

Kulttuuriluotsi

Kulttuuriluotsitoiminta antaa ikäihmisille mahdollisuuden tulla teatteriin. Luotsi (avustaja) pääsee ilmaiseksi teatterin omiin esityksiin, mutta hänelläkin on oltava pääsylippu. Paikkavaraukset luotsattavalle ja luotsille suositellaan tekemään hyvissä ajoin etukäteen paikkojen takaamiseksi.

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

Teatterialan etu

Teatterikortti on teatterialan työntekijöille ja sen edustajille tarkoitettu etukortti. Teatterikortilla saa 2 etuhintaista pääsylippua teatterin omiin esityksiin: puhenäytelmät 15 € / lippu ja musikaalit 25 € / lippu. Varaukset palvelunumerosta 0600 413 143 (1,98e/min+pvm/mvm). Lippu on lunastettava teatterin lippumyymälästä. Teatterikortti esitettävä oston yhteydessä. Teatterikortista voit lukea lisää täältä.

Teatterialan edut ovat voimassa myös Temen, Näyttelijäliiton ja FIDEAn jäsenille sekä muiden teattereiden työntekijöille ja teatterialan opiskelijoille (Teak, Näty, Taideteollinen korkeakoulu, amk).

Etu on voimassa teatterin omissa esityksissä.

S-etukortti -näytökset

Tarjoamme toisinaan alennuksia S-etukortin omistaville asiakkaille. Tarjoukset koskevat valikoituja näytöksiä. Liput ovat myynnissä teatterin omalla lippukassalla ja Lippu.fi -verkkokaupassa.

Edun voimassaolo vaihtelee ja se koskee valikoituja teatterin omia esityksiä.