Myyntiehdot

Yksittäiset varatut liput on lunastettava 14 vuorokauden sisällä varauksesta. Lippuja voi lunastaa teatterin lippukassalta ja Kuopion Musiikkikeskukselta sekä Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan.

Ryhmien on vahvistettava varauksensa viimeistään 1 kk ennen esitystä tai ryhmämyynnin kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Jos lippuja ei ole lunastettu tai vahvistettu määräaikaan mennessä, varaus purkautuu. Liput on mahdollista lunastaa vahvistuksen jälkeen laskutuksella, jolloin liput lähetetään asiakkaalle postitse tai ne voi noutaa teatterin lippukassalta erikseen sovittuna. Laskutuslisä on 10€ / tilaus.

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Poikkeuksena esityksen peruuntuminen teatterin puolelta. Esityksen peruuntuessa asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa lippu johonkin toiseen Kuopion kaupunginteatterin esitykseen tai saada hyvitys lipun hinnasta, lukuunottamatta palvelu- ja toimitusmaksuja. Vaihdot ja hyvitykset on hoidettava 3 kk kuluessa esityksen peruuntumisesta tai siirtymisestä, mikäli uusi esitysajankohta ei sovi. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja eikä muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia. Teatteri ilmoittaa asiakkaille peruutuksessa tekstiviestillä, nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa liput toiseen esitykseen omasta syystä tai vaihtaa istumapaikkaa katsomossa, veloitetaan vaihdosta lisämaksu 10€ / tilaus. Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan lisämaksu 10 € / tilaus. Korona-ajan veloituksettomat vaihdot asiakkaan sairastapauksissa eivät ole enää voimassa. Lue asiasta kertova tiedote tästä (avautuu uuteen välilehteen).

Lipun hintaan sisältyy aina palvelumaksu. Teatterin palvelumaksu on 3,50€ /lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikoittain. Nettisivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun. Tarkistathan muiden myyntipisteiden palvelumaksut. Lippupisteen toimitusmaksut voit tarkistaa tästä (avautuu uuteen välilehteen).

Naulakko on maksuton.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.