Myyntiehdot

Yksittäiset varatut liput on lunastettava 14 vuorokauden sisällä varauksesta. Lippuja voi lunastaa teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta (Kauppakeskus Apaja), Kuopion Musiikkikeskukselta sekä Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta kautta maan. (R-kioskilta voi lunastaa vain alle 15 lipun varaukset).

Ryhmien on vahvistettava varauksensa viimeistään 1 kk ennen esitystä tai ryhmämyynnin kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Jos lippuja ei ole lunastettu tai vahvistettu määräaikaan mennessä, varaus purkautuu. Liput on mahdollista lunastaa vahvistuksen jälkeen laskutuksella, jolloin liput lähetetään asiakkaalle postitse tai teatterin lippukassalta, Kuopio Infosta tai Kuopion Musiikkikeskukselta. Laskutuslisä on 10€/tilaus.

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta. Poikkeuksena esityksen peruuntuminen teatterin puolelta. Esityksen peruuntuessa asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa lippu johonkin toiseen Kuopion kaupunginteatterin esitykseen tai saada hyvitys lipun hinnasta, lukuunottamatta palvelumaksua. Vaihdot ja hyvitykset on hoidettava 3 kk kuluessa esityksen peruuntumisesta. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja eikä muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia. Teatteri ilmoittaa asiakkaille peruutuksessa tekstiviestillä, nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Lipun hintaan sisältyy aina naulakkomaksu sekä palvelumaksu. Teatterin palvelumaksu on 3,50€/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikoittain.
Nettisivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun. Tarkistathan muiden myyntipisteiden palvelumaksut. Lippupisteen toimitusmaksut.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.