Myyntiehdot

Sivun linkin avautuvat uusiin välilehtiin.

Varaukset

Yksittäiset varatut liput on lunastettava 14 vuorokauden sisällä varauksesta. Lippuja voi lunastaa teatterin lippukassalta ja Kuopion Musiikkikeskukselta sekä Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan.

Ryhmien on vahvistettava varauksensa viimeistään 1 kk ennen esitystä tai ryhmämyynnin kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Jos lippuja ei ole lunastettu tai vahvistettu määräaikaan mennessä, varaus purkautuu. Liput on mahdollista lunastaa vahvistuksen jälkeen laskulla (verkkolasku tai pdf-lasku sähköpostilla) tai maksu teatterin lippukassalle. Liput toimitetaan asiakkaalle sovitusti sähköpostitse, postilla tai nouto teatterin lippukassalta. Laskutuslisä on 10€ / tilaus.

Maksetut pääsyliput

Maksettuja pääsylippuja ei lunasteta takaisin. Poikkeuksena esityksen peruuntuminen teatterin puolelta. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja eikä muita asiakkaalle mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia. Esityksen peruuntuessa (lue lisää alempaa kohdasta Esityksen peruuntuminen) asiakkaalla on mahdollisuus vaihtaa lippu johonkin toiseen Kuopion kaupunginteatterin esitykseen tai saada hyvitys lipun hinnasta, lukuunottamatta palvelu- ja toimitusmaksuja. Vaihdot ja hyvitykset on hoidettava 3 kk kuluessa esityksen peruuntumisesta tai siirtymisestä, mikäli uusi esitysajankohta ei sovi. Teatteri ilmoittaa asiakkaille peruutuksessa tekstiviestillä, nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Lippujen vaihto

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa liput toiseen esitykseen omasta syystä tai vaihtaa istumapaikkaa katsomossa, veloitetaan vaihdosta lisämaksu 10€ / tilaus. Veloitamme myös mahdollisen hinnan erotuksen (tarjousliput, näytelmän vaihtuminen). Pääsylipun uudelleen tulostamisesta veloitetaan lisämaksu 10 € / tilaus. Korona-ajan veloituksettomat vaihdot asiakkaan sairastapauksissa eivät ole enää voimassa. Lue asiasta kertova tiedote tästä.

Palvelumaksut

Lipun hintaan sisältyy aina palvelumaksu. Teatterin palvelumaksu on 3,50 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikoittain. Nettisivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun. Tarkistathan muiden myyntipisteiden palvelumaksut. Lippupisteen toimitusmaksut voit tarkistaa tästä (avautuu uuteen välilehteen).

Naulakko

Naulakkopalvelu on asiakkaillemme maksuton.

Esityksen peruuntuminen

Esitys perutaan vain ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa. Ostetut liput vaihdetaan uuteen näytökseen tai asiakkaalle palautetaan lipun hinta (palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta). Hinnan erotus veloitetaan vain mikäli liput vaihdetaan puhenäytelmästä musikaaliin tai vierailunäytökseen. Lippujen vaihto tai rahojen takaisinlunastus tulee suorittaa 3 kk kuluessa peruuntuneesta näytöspäivästä joko sähköisillä lomakkeilla tai asioimalla teatterin lippukassalla sen aukioloaikoina. Lomakkeet lippuvaihdoille ja lahjakortti- ja tilisiirtohyvityksille löytyvät alta. Teatteri ei korvaa muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

Lippujen vaihtolomake
Lippujen hyvityslomake

Teatteri tiedottaa peruutuksesta henkilökohtaisesti puhelinnumeronsa / sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille asiakkaille. Peruutuksesta ilmoitetaan myös teatterin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lippu.fi -verkkokaupasta ostetuista lipuista voi tehdä hyvityspyynnön myös suoraan Lippupisteelle. Hae hyvitys 3 kk kuluessa peruuntuneen esityksen päivämäärästä laskien.

Lippu.fi hyvityslomake

Esityksestä myöhästyminen

Näytökset alkavat ilmoitettuna kellonaikoina. Myöhästyneet katsojat pääsevät saliin vasta väliajalla.

Muuta

Teatteri pidättää itsellään oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisilmoitusta sairastumisen tai muun ylivoimaisen esteen sattuessa. Uudesta miehityksestä ilmoitetaan teatterin aulatiloissa.

Näytöksissä käytettävä savu on terveydelle vaaratonta. Savukkeet ovat teatterisavukkeita, jotka eivät sisällä nikotiinia.

Matkapuhelimet on suljettava esityksen ajaksi.

Esitysten kaikenlainen taltioiminen on kielletty.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.