Myyntiehdot

Varatut liput on lunastettava 14 vuorokauden sisällä varauksesta. Lippuja voi lunastaa teatterin lippukassan lisäksi Kuopio Infosta (kauppakeskus Apaja), Kuopion musiikkikeskuksen lippukassalta, kaikista Lippupisteen myyntipisteistä ja R-Kioskeilta. (Huomioithan, että R-Kioskilta voi lunastaa vain alle 15 kappaleen varaukset)

Ryhmien on varmistettava varauksensa 1 kuukausi varauksen jälkeen tai viimeistään asiakaspalvelijan kanssa sovittuna päivänä. Jos lippuja ei ole lunastettu tai vahvistettu määräaikaan mennessä, varaus purkautuu.

Lippupiste laskuttaa tilaajaa ja lähettää liput tilaajalle maksusuorituksen jälkeen. Laskutuslisä on 10 €. Vahvistettuja lippuja ei voi perua. 

Teatterin lippukassa veloittaa lippukassalta lunastetuista lipuista palvelumaksun 3,50 € / lippu. Internetsivuilla ilmoitettuihin hintoihin on lisätty teatterin palvelumaksu, muut toimipisteet veloittavat oman palvelumaksunsa. 

Teatterille käy maksuvälineenä myös Visa Electron, Sporttipassi, Virikeseteli ja -kortti, Smartum Kulttuuri- ja Liikuntaseteli, Smartum saldomaksukortti, TYKY-kuntoseteli ja Ticket Mind and Body-kortti. Luottokorteista käyvät Visa, Eurocard ja Mastercard

HUOM! Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Perutun näytännön liput maksetaan asiakkaalle takaisin pääsylippua vastaan. Teatteri ei korvaa lippujen palvelumaksuja tai muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

Lastenlipun yläikäraja on 16 vuotta.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.