Yleisötyö

Kuopion kaupunginteatterilla tehdään yleisötyötä, jonka tavoitteena on tehdä teatteritaloa helpommin lähestyttäväksi erilaisille yhteisöille ja yleisöille. Yleisötyön tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Lisätietoja yleisötyöntekijältä, puh. 044 718 2415 / kaisa.ritola(at)kuopio.fi

Tapahtumat syksyllä 2022


Kaikki laulaa KKT:llä

Tervetuloa nauttimaan laulamisen hyvinvointivaikutuksista. Lauletaan ja vietetään aikaa yhdessä teatterin ala-aulassa, tapahtumaan on vapaa pääsy! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin kanssa.

  • Ma 3.10. klo 18–19
  • Ma 28.11. klo 18–19
  • Ma 12.12. klo 18–19


Kulissikurkistukset

Supersuositut yleisölle avoimet kulissikurkistukset ovat jälleen täällä. Kurkistukselle mahtuu kerrallaan max. 15 henkilöä, varaathan paikkasi siis ajoissa: kaisa.ritola(at)kuopio.fi. Kulissikurkistukselle on vapaa pääsy. Huomioithan kuitenkin, että joudumme liikkumaan mm. portaikoissa, joten valitettavasti kierros teatteritiloissa ei ole esteetön.

  • La 1.10. klo 10–11
  • La 26.11. klo 10–11


Koeyleisöksi?

Etsimme aika ajoin uusia koeyleisöjä. Tämän puitteissa kannattaa olla yhteydessä yleisötyöntekijään kaisa.ritola(at)kuopio.fi.

 

Teatterilaatikko

Omaa pöytäteatteriesitystä valmistettaessa sadut ja tarinat muuttuvat moniaistisiksi elämyksiksi, joiden luomiseen kaikki voivat osallistua, kukin omalla tavallaan.

Teatterilaatikot on tarkoitettu kiertämään päiväkodeissa ja kouluissa. Laatikosta muodostuu pöytäteatterinäyttämö, johon lapset voivat itse valmistaa lavasteita, tikkunukkeja tai muita hahmoja sekä erilaista tarpeistoa. Pöytäteatterissa voi esittää valmiita tarinoita tai lapset voivat itse keksiä esim. saduttamalla oman tarinansa.

Teatterilaatikon avulla voi tutustua teatterin tekemisen vaiheisiin sekä teatteriammatteihin. Jokainen voi löytää oman työtehtävänsä, joko teatterin teknisenä osaajana, esiintyvänä taiteilijana tai ennakkovalmisteluissa mukanaolevana jäsenenä.

Laatikon käyttöön opastavat videot löydät tästä linkistä: Teatterilaatikon opastusvideo Kurssi-tv:ssä (avautuu uuteen välilehteen).

Laina-aika max. 6 viikkoa. Lainaaja huolehtii kuljetuksesta. Varaukset: 044 718 2415 / kaisa.ritola(at)kuopio.fi

 

teatterilaatikko uusi2 pieni.jpg
teatterilaatikko uusi1 pieni.jpg
teatterilaatikko1.jpg