Yleisötyö

Teatterilaatikko

Omaa pöytäteatteriesitystä valmistettaessa sadut ja tarinat muuttuvat moniaistisiksi elämyksiksi, joiden luomiseen kaikki voivat osallistua, kukin omalla tavallaan.

Teatterilaatikot on tarkoitettu kiertämään päiväkodeissa ja alakoulun 1.-2. luokissa. Laatikosta muodostuu pöytäteatterinäyttämö, johon lapset voivat itse valmistaa lavasteita, tikkunukkeja tai muita hahmoja sekä erilaista tarpeistoa.

Pöytäteatterissa voi esittää valmiita tarinoita tai lapset voivat itse keksiä esim. saduttamalla oman tarinansa. Laatikosta löytyy valmis metsäaiheinen taustakuva, sivusermit, irtolavaste ja tikkunukke, jotka on tarkoitettu vinkiksi lasten omille tuotoksille. Laatikossa on myös teatteriesityksen valmistumisesta kertovaa kirjallisuutta, Teatterissa –laulu sekä ohjeita ja ideoita oman esityksen tekemiseen.

Teatterilaatikko on musta, kuten usein teatteritilakin. Musta väri mahdollistaa valojen käytön ja luo teatterin taikaa myös laatikon tapahtumiin. Katon kautta voi ”sataa lunta” tai syksyn lehtiä.

Teatterilaatikon avulla voi tutustua teatterin tekemisen vaiheisiin sekä teatteriammatteihin. Jokainen voi löytää oman työtehtävänsä, joko teatterin teknisenä osaajana, esiintyvänä taiteilijana tai ennakkovalmisteluissa mukanaolevana jäsenenä.

Laina-aika max. 6 viikkoa. Lainaaja huolehtii kuljetuksesta.

Varaukset: 044-7181 754.

teatterilaatikko2.jpg   teatterilaatikko3.jpg

teatterilaatikko5.jpg   teatterilaatikko6.jpg

teatterilaatikko1.jpg   teatterilaatikko4.jpg