Yleisötyö

Teatterillamme tapahtuu kaikenlaista yleisötyön merkeissä! Poikkeustilanteesta johtuen yleisötilaisuudet ovat toistaiseksi tauolla, mutta teatterilaatikko on edelleen lainattavissa. 

Aiempina vuosina olemme järjestäneet mm. lapsiparkkeja esitysten ajaksi, kulissikurkistuksia ja näyttelijä valmistautuu -tilaisuuksia.

Yleisötyötä koskevat tiedustelut ja lisätiedot yleisötyöntekijältä, puh. 044 718 2415 / kaisa.ritola(at)kuopio.fi

Teatterilaatikko

Omaa pöytäteatteriesitystä valmistettaessa sadut ja tarinat muuttuvat moniaistisiksi elämyksiksi, joiden luomiseen kaikki voivat osallistua, kukin omalla tavallaan.

Teatterilaatikot on tarkoitettu kiertämään päiväkodeissa ja kouluissa. Laatikosta muodostuu pöytäteatterinäyttämö, johon lapset voivat itse valmistaa lavasteita, tikkunukkeja tai muita hahmoja sekä erilaista tarpeistoa. Pöytäteatterissa voi esittää valmiita tarinoita tai lapset voivat itse keksiä esim. saduttamalla oman tarinansa.

Teatterilaatikon avulla voi tutustua teatterin tekemisen vaiheisiin sekä teatteriammatteihin. Jokainen voi löytää oman työtehtävänsä, joko teatterin teknisenä osaajana, esiintyvänä taiteilijana tai ennakkovalmisteluissa mukanaolevana jäsenenä.

Laatikon käyttöön opastavat videot löydät tästä linkistä: Teatterilaatikon opastusvideo Kurssi-tv:ssä (avautuu uuteen välilehteen).

Laina-aika max. 6 viikkoa. Lainaaja huolehtii kuljetuksesta. Varaukset: 044 718 2415 / kaisa.ritola(at)kuopio.fi

 

teatterilaatikko uusi2 pieni.jpg
teatterilaatikko uusi1 pieni.jpg
teatterilaatikko1.jpg