Lahjakortti

Teatterin lahjakortti on erinomainen tapa muistaa ihmistä, jolla on jo kaikkea.

 

Kuopion kaupunginteatterin lahjakortteja voi ostaa teatterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalta sekä Lippu.fi -verkkokaupasta tästä.

Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle teatterin ja Musiikkikeskuksen lippukassalta. Netistä ostettuna arvon voi määrittää välille 10-100€ (summaan lisätään Lippupisteen hinnaston mukaiset palvelu- ja toimitusmaksut). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Kuopion kaupunginteatterissa, Kuopion Musiikkikeskuksella ja kaikissa Lippupisteen toimipisteissä ympäri Suomen, kun ostat teatterimme lippuja. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä R-kioskeille ja verkkokauppaan. Lahjakortilla ei voi ostaa Tanssiteatteri Minimin lippuja. Tarkista sinua lähin Lippupisteen myyntipiste tästä.

Voit myös varata paikat ennakkoon ja lunastaa liput lahjakortilla teatterin omalta lippukassalta. Varaus onnistuu kätevästi palvelunumeromme kautta: 0600 413 143, ma-la klo 9-19 (1,98 € / min+pvm/mvm - Huom! Jonotuksesta veloitetaan vain normaali pvm). Jos lunastat liput vasta esitykseen tullessa, kerrothan tästä asiakaspalvelijalle.

 

Sivun linkit avautuvat uusiin välilehtiin.