Lahjakortti

Teatterin lahjakortti on erinomainen tapa muistaa ihmistä, jolla on jo kaikkea.

 

Kuopion kaupunginteatterin lahjakortteja voi ostaa teatterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalta sekä Lippu.fi -verkkokaupasta (avautuu uuteen välilehteen).

Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle teatterin ja Musiikkikeskuksen lippukassalta. Netistä ostettuna arvon voi määrittää välille 10-100€ (summaan lisätään Lippupisteen hinnaston mukaiset palvelu- ja toimitusmaksut). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää osissa, jolloin jäljelle jäävästä summasta tehdään lipun ostohetkellä uusi lahjakortti. Uuden lahjakortin voimassaolo päivittyy käsittelyhetkellä. Lahjakortista ei anneta rahaa takaisin. Voimassaolon umpeuduttua lahjakortti ei kelpaa enää maksuvälineenä. Lahjakortteja ei voi tilata postitse eikä niitä voi ostaa laskulla.

Lahjakortilla voit ostaa lippuja tuleviin esityksiin: itse esityksen ei siis tarvitse olla lahjakortin voimassaoloaikana. Riittää, että käytät lahjakorttia maksuvälineenä ennen ajan umpeutumista.

Kuopion kaupunginteatterin lahjakortti käy maksuvälineenä Kuopion kaupunginteatterissa, Kuopion Musiikkikeskuksella ja kaikissa Lippupisteen toimipisteissä ympäri Suomen. Lahjakortti ei käy R-kioskeilla eikä verkkokaupassa.