Lahjakortti

Teatterin lahjakortti on erinomainen tapa muistaa ihmistä, jolla on jo kaikkea.

 

Kuopion kaupunginteatterin lahjakortteja voi ostaa teatterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalta sekä Lippu.fi -verkkokaupasta.

Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle teatterin ja Musiikkikeskuksen lippukassalta. Netistä ostettuna arvon voi määrittää välille 10-100€ (summaan lisätään Lippupisteen hinnaston mukaiset palvelu- ja toimitusmaksut). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lahjakortin voi käyttää osissa, jolloin jäljelle jäävästä summasta tehdään lipun ostohetkellä uusi vuoden voimassaoleva lahjakortti. Lahjakortista ei anneta rahaa takaisin. Voimassaolon umpeuduttua lahjakortti ei kelpaa enää maksuvälineenä. Lahjakortteja ei voi tilata postitse eikä niitä voi ostaa laskulla. Lahjakortilla voit ostaa lippuja tuleviin esityksiin: itse esityksen ei siis tarvitse olla lahjakortin voimassaoloaikana. Riittää, että käytät lahjakorttia maksuvälineenä ennen ajan umpeutumista.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Kuopion kaupunginteatterissa, Kuopion Musiikkikeskuksella ja kaikissa Lippupisteen toimipisteissä ympäri Suomen, kun ostat teatterimme lippuja. Lahjakortti ei käy R-kioskeille ja verkkokauppaan. Tarkista sinua lähin Lippupisteen myyntipiste tästä.

Voit myös varata paikat ennakkoon ja lunastaa liput lahjakortilla teatterin omalta lippukassalta. Varaus onnistuu kätevästi palvelunumeromme kautta: 0600 413 143, ma-la klo 9-19 (1,98 € / min+pvm/mvm - Huom! Jonotuksesta veloitetaan vain normaali pvm).

 

Sivun linkit avautuvat uusiin välilehtiin.