Kuopion kaupunginteatteri siirtää syksyn suurmusikaalin ensi-iltaa

Huomenna minä lähden pienempi.jpg

Kari Heiskasen ja Mika Paasivaaran teoksen ”Huomenna minä lähden” ensi-ilta siirtyy vuodella. Uusi ensi-illan ajankohta on syyskuussa 2022. 

Musikaalia on valmisteltu pitkään ja se on suuri taloudellinen ja tuotannollinen ponnistus. Esitykset tarvitsevat yleisönsä ja koronapandemia vaikuttanee vielä syksylläkin, vähintäänkin epävarmuutena, joka ei nopeasti hälvene. 

Teatterin tämän talven ja kevään ensi-illat harjoitellaan valmiiksi ja esitetään yleisölle heti, kun mahdollista. Kun kokoontumisrajoitus on 20 henkilöä, esittäminen ei ole mahdollista. Teatterilla on viranomaisten suositusten mukaisesti toimivat turvajärjestelyt, väljät tilat, tehostettu hygienia, maskisuositus, joten olemme valmiina esittämään heti, kun epidemiatilanne sen sallii. 

Syksyn ja tulevan kauden ohjelmistoa täydennetään tuotannoilla, jotka julkistetaan huhtikuussa, kuten muukin syyskauden ohjelmisto. 

Olosuhteisiin mukautuen ja toimintaamme sopeuttaen haluamme hoitaa kulttuuripalvelutehtävämme niin hyvin kuin mahdollista. 

Tärkeä osa teatterin tekemisestä puuttuu tällä hetkellä, eli yleisö. Harjoittelemme ja rakennamme uutta lähes normaaliin tapaan, koska yhtään tuotantoa ei ole peruttu. Valmistaudumme parempaan aikaan, ja kunhan se koittaa, tarjoilemme yleisöllemme ennennäkemättömän hienoa teatteria!