Kuopion kaupunginteatterin Teatterileirit sekä lasten ja nuorten viikko kesäkuussa 2024

Kuopion kaupunginteatterin maksuttomat Teatterileirit järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisinä leireinä 3.–6.6.2024. Leirit järjestetään tänä vuonna Kuopion kaupunginteatterilla seuraavasti:

Lastenleiri 1 (7–9-vuotiaille): 
Ma 3.6. klo 9–12
Ti 4.6. klo 9–12

Lastenleiri 2 (7–9-vuotiaille):
Ke 5.6. 9–12
To 6.6. 9–12

Lastenleiri 3 (10–12-vuotiaille):
Ma 3.6 klo 9–12
Ti 4.6. klo 9–12

Lastenleiri 4 (10–12-vuotiaille):
Ke 5.6. klo 9–12
To 6.6. klo 9–12

Nuortenleiri 1 (13–17-vuotiaille):
Ma 3.6. klo 13–17
Ti 4.6. klo 13–17
(Halukkaille kulissikurkistus ma 3.6. klo 17–18)

Nuortenleiri 2 (13–17-vuotiaille):
Ke 5.6. klo 13–17
To 6.6. klo 13–17
(Halukkaille kulissikurkistus ke 5.6. klo 17–18)

Lasten ja nuorten viikko

Lisäksi teatterilla järjestetään saman viikon perjantaina Pride-perjantai ja lauantaina katutanssitapahtuma Amfijamit, joista tiedotamme tarkemmin erikseen. Leirien lapset ja nuoret ovat erittäin tervetulleita osallistumaan näihin maksuttomiin tapahtumiin, mutta huomioittehan, että näinä päivinä tapahtumissa ei ole erillistä lasten ohjausta, vaan pienimmille tapahtumiin osallistuminen huoltajien kanssa.

Leirin ohjelma

Leirillä lapset ja nuoret pääsevät tekemään monipuolisia ilmaisuharjoitteita esittävän taiteen ammattilaisten ohjauksessa. Leirit toteutetaan Kuopion kaupunginteatterilla yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin ja Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palveluiden kanssa. Leirin ohjelmaan sisältyy myös kulissikurkistus!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jokaiseen ryhmään otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtumisesta lähetetään sähköpostia 24.5.2024 mennessä. 

TÄRKEÄÄ!! Huomioithan, että mikäli ilmoitat leirille enemmän kuin yhden lapsen, täytäthän jokaisen lapsen kohdalla oman lomakkeensa. 

Leirin aikuiset

Virva Torkko-Munoz
Virva työskentelee Tanssiteatteri Minimissä erilaisissa tehtävissä – muun muassa tanssijana, asiakaspalvelussa ja yleisötyön parissa. Lisäksi hän opettaa tanssia Kuopion Taideopistolla ja Taidelukio Lumitissa. Virvasta tanssissa ja teatterissa mukavinta on aina uuden oppiminen ja yhdessä tekeminen! Teatterileirillä Virva ohjaa 7–9-vuotiaiden jengiä yhdessä Lotan kanssa.

Lotta Vaattovaara
Lotta on kuopiolainen näyttelijä ja vuonna 2012 valmistunut teatteritaiteen maisteri. Lotta on työskennellyt näyttelijänä useissa eri kaupungeissa sekä Kuopion kaupunginteatterin näytelmissä. Lotan mielestä teatterissa parasta on porukalla tekeminen, itsensä haastaminen ja leikki. Teatterileirillä Lotta ohjaa 7–9-vuotiaiden ryhmiä yhdessä Virvan kanssa.

Atte Antikainen
Atte on yksi Kuopion kaupunginteatterin näyttelijöistä. Teatterin ohella hänen toinen intohimonsa on musiikki ja erityisesti rumpujen soitto. Teatterileirillä Atte ohjaa 10–12-vuotiaiden ryhmiä yhdessä Kaikun kanssa.

Kaisa Ritola
Kaisa/Kaiku Ritola valmistui teatteritaiteen maisteriksi keväällä 2019 ja työskentelee tällä hetkellä kaupunginteatterilla yleisötyöntekijänä ja näyttelijänä. Lisäksi hän opettaa teatteritaidetta ajoittain Taidelukio Lumitissa ja toimii Kuopion kaupungin kummitaiteilijana. Kaiku on esittävän taiteen sekatyöläinen, varsinainen draamaduunari, jonka sydäntä ovat lähellä opettaminen, ohjaaminen ja esiintyminen. Teatterileirillä Kaiku ohjaa 10–12-vuotiaiden jengiä yhdessä Aten kanssa.

Pasi Sarikoski
Pasi toimii Kuopion kaupunginteatterissa tuotantojärjestäjänä. Järjestäjäntyön lisäksi Pasi on toiminut näyttelijänä erilaisissa teatteriproduktioissa. Lavalla hänet on nähty mm. Pudotuspeli-näytelmässä Kuopion kaupunginteatterissa, Tampereen teatterissa, Teatteri Eurooppa Neljässä sekä Pyynikin kesäteatterissa. Teatterileirillä Pasi ohjaa 13–17-vuotiaiden ryhmiä yhdessä Annin kanssa. 

Anni Marin
Anni on Kuopion kaupungin draamakasvattaja, jonka työtä on kuopiolaisten nuorten ja lasten ilmaisu-, vuorovaikutus- ja tunnekasvatus. Anni on rento, kannustava ja aurinkoinen tyyppi, jota voit seurata somessa @annidraamaqueen. Teatterileirillä hän ohjaa 13–17-vuotiaiden porukkaa yhdessä Pasin kanssa.