Kuopion kaupunginteatterin Teatterileirit kesäkuussa 2022

Kuopion kaupunginteatterin maksuttomat Teatterileirit järjestetään tänä vuonna kaksi- ja kolmipäiväisinä leireinä 6.–10.6.2022 seuraavasti: 

Lastenleiri 1 (7–9-vuotiaille):
Ma 6.6. klo 9–12 Maria TÄYNNÄ
Ti 7.6. klo 9–12 Maria TÄYNNÄ

Lastenleiri 2 (7–9-vuotiaille):
Ke 8.6. 9–12 Maria TÄYNNÄ
To 9.6. 9–12 Maria TÄYNNÄ

Nuortenleiri 1 (10–13-vuotiaille):
Ma 6.6 klo 9–12 Minna TÄYNNÄ
Ti 7.6. klo 9–12 Minna TÄYNNÄ

Nuortenleiri 2 (10–13-vuotiaille):
Ke 8.6. klo 9–12 Minna TÄYNNÄ
To 9.6. klo 9–12 Minna TÄYNNÄ

Nuortenleiri 3 (13–16-vuotiaille):
Ma 6.6. klo 13–17 Minna TÄYNNÄ
Ti 7.6. klo 13–17 Minna TÄYNNÄ
Ke 8.6. klo 9–12 Minna-lämpiö TÄYNNÄ

Nuortenleiri 4 (13–16-vuotiaille):
Ke 8.6. klo 13–17 Minna
To 9.6. klo 13–17 Minna
Pe 10.6. klo 9–12 Minna

Leirillä lapset ja nuoret pääsevät tekemään monipuolisia ilmaisuharjoitteita ammattilaisten ohjauksessa. Jokaisen ikäryhmän ohjauksesta vastaa työpari, josta toinen on ammattinäyttelijä ja toisella on vahva pedagoginen tausta.

Työskentelytiloina toimivat teatterin Minna- ja Maria-näyttämöt ja käytettävissä on myös ihan oikeaa teatterin puvustusta ja muuta rekvisiittaa. Leiri toteutetaan yhteistyössä Tanssiteatteri Minimin kanssa. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille aukeaa torstaina 5.5.2022 klo 12.00. Jokaiseen ryhmään otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtumisesta lähetetään sähköpostia viikon 20 loppuun mennessä.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittaumiset yleisötyöntekijän sähköpostiin: kaisa.ritola@kuopio.fi. Ilmoita viestissäsi mille leirille lapsi osallistuu, lapsen nimi, ikä, mahdolliset allergiat / sairaudet joista ohjaajien olisi tärkeä tietää, huoltajan nimi, puhelinnumero, sekä onko lapsella kuvauslupa.

Leirin aikuiset

Santeri Niskanen
Santeri työskentelee Kuopion kaupunginteatterilla näyttelijänä. Työnsä ohella hän tekee musiikkia, liikkuu metässä sienten ja marjojen perässä ja veistää käsin pyöröhirsimökkiä kotipitäjässään Sonkajärvellä. Teatterileirillä hän ohjaa 7–9-vuotiaiden poppoota yhdessä Virvan kanssa.

Virva Torkko-Munoz
Virva Torkko-Munoz työskentelee tanssiteatterin Minimissä erilaisissa tehtävissä – muun muassa tanssijana, asiakaspalvelussa ja myyjänä. Lisäksi hän opettaa tanssia Kuopion taideopistolla ja Taidelukio Lumitissa. Teatterileirillä Virva ohjaa 7–9-vuotiaiden jengiä yhdessä Santerin kanssa.

Atte Antikainen
Atte on yksi Kuopion kaupunginteatterin näyttelijöistä. Teatterin ohella hänen toinen intohimonsa on musiikki ja erityisesti rumpujen soitto. Teatterileirillä Atte ohjaa 10–13-vuotiaiden jengiä yhdessä Kaisan kanssa.

Kaisa Ritola 
Kaisa/Kaiku Ritola valmistui teatteritaiteen maisteriksi keväällä 2019 ja työskentelee tällä hetkellä kaupunginteatterilla yleisötyöntekijänä. Lisäksi hän opettaa Taidelukio Lumitissa, työskentelee sairaalaklovnina ja Kuopion kaupungin kummitaiteilijana. Kaiku on esittävän taiteen sekatyöläinen, varsinainen draamaduunari, jonka sydäntä ovat lähellä opettaminen, ohjaaminen ja esiintyminen. Teatterileirillä Kaiku ohjaa 10–13-vuotiaiden jengiä yhdessä Aten kanssa.

Pasi Sarikoski
Pasi toimii Kuopion kaupunginteatterissa tuotantojärjestäjänä. Järjestäjäntyön lisäksi Pasi on toiminut näyttelijänä erilaisissa teatteriproduktioissa. Lavalla hänet on nähty mm. Tampereen teatterissa, Teatteri Eurooppa Neljässä sekä Pyynikin kesäteatterissa. Teatterileirillä Pasi ohjaa 13–16-vuotiaiden porukkaa yhdessä Annin kanssa.

Anni Marin
Anni on Kuopion kaupungin draamakasvattaja, jonka työtä on kuopiolaisten nuorten ja lasten ilmaisu-, vuorovaikutus- ja tunnekasvatus. Anni on rento, kannustava ja aurinkoinen tyyppi, jota voit seurata somessa @annidraamaqueen. Teatterileirillä hän ohjaa 13–16-vuotiaiden porukkaa yhdessä Pasin kanssa.