Teatteri mukana Taiteiden yössä 26.8.

Kuopion kaupunginteatteri on mukana Taiteiden yö -tapahtumassa perjantaina 26.8. ja tuolloin talossamme tapahtuu monenlaista! Maria-näyttämöllä esitetään koko perheelle sopiva Tiitiäisen metsä ja Minna-näyttämöllä tutustutaan Huomenna minä lähden -musikaaliin avointen harjoitusten muodossa. Harjoituksissa on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Matti Puro, joka vastaa musikaalin koreografiasta.

Tiedotteessa käytetyt linkit avautuvat uusiin välilehtiin. Bannerikuvan teos Antti Ruonala.

⭐Tiitiäisen metsä -ennakkonäytös

Kirsi Kunnaksen rakastettuihin lastenkirjoihin perustuva koko perheen näytelmä, Tiitiäisen metsä, esitetään perjantaina 26.8. klo 18.15. Tiitiäisen metsässä tapaamme runon taikavoimin monia metsän eläimiä, kilttejä kummituksia ja kuusenlatvassa nukkuvan Tiitiäisen, metsäläisen, tuon tutun pienen menninkäisen. Tutustu esitykseen tästä.

Kyseessä on esityksen ennakkonäytös, joka on pääsymaksullinen. Liput voi lunastaa teatterin lippukassalta ennen esitystä tai Lippu.fi -verkkokaupasta.

⭐Huomenna minä lähden, avoimet harjoitukset - Mukana koreografi Matti Puro

Kotimaisesta upouudesta suurmusikaalistamme on tarjolla 2 avointa harjoitusta, jotka alkavat perjantaina klo 18.30 ja klo 20. Harjoituksissa on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Matti Puro, joka toimii teoksen koreografina. Näemme kuinka esitystä työstetään työryhmän voimin valmiiksi kokonaisuudeksi. Tutustu esitykseen tästä.

Harjoituksen kesto on noin 1 tunti. Molempiin tilaisuuksiin otetaan katsojia niin paljon kuin paikkoja riittää. Ei ennakkoilmoittautumista, paikan salista voi valita vapaasti.