Joulukuussa perutut näytökset

Tämän illan Huomenna minä lähden -esitys ke 14.12. klo 19 on valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. Tilalla nähdään savolaiskomedia Iso Iita. Musikaaliin ostetut liput käyvät sellaisenaan Iso Iita -esitykseen, paikkasi säilyvät samana eikä lippuja tarvitse vaihtaa.

Jos tulet katsomaan Ison Iitan, voimme hyvittää lippujen hinnan erotuksen, jota varten tulee täyttää tämä lomake. Lomakkeen saa myös paperisena versiona teatterin lippukassalta. Yhteystietonsa jättäneille on lähetetty tieto peruutuksesta tekstiviestillä tai sen puuttuessa sähköpostilla. Pahoittelemme peruuntumisen aiheuttamaa mahdollista haittaa.

Mikäli et halua nähdä Isoa Iitaa musikaalimme tilalla, voit täyttää alla olevan vaihto- tai hyvityslomakkeen.

Teethän vaihto- tai hyvityspyynnön 3kk kuluessa peruuntuneen esityksen päivämäärästä. Hyvitämme lipuista niiden kantahinnan, palvelu- ja toimituskuluja ei palauteta.

Lippuvaihdot ja lahjakorttihyvitykset onnistuvat myös teatterin omalla lippukassalla sen aukioloaikoina. Lippujen hinnan erotuksiin liittyvät hyvitykset käsittelemme ainoastaan sähköisen lomakkeen kautta. Ennen esityksiä saattaa esiintyä ruuhkaa, joten suosittelemme asioimaan vaihtojen ja hyvityksien merkeissä muuna aikana. Lippukassan aukioloajat näet tästä.

Muut perutut esitykset joulukuussa

  • Sisar pe 2.12 klo 19.15
  • Tiitiäisen metsä la 3.12 klo 13.15
  • Sisar pe 9.12. klo 19.15
  • Sisar pe 30.12. klo 19.15

 

Tiedotteen linkit avautuvat uusiin välilehtiin.