Huhtikuu -näytelmän esitykset peruttu 25.3.-14.4. väliseltä ajalta sairaustapauksen vuoksi

Valitettavasti joudumme perumaan Huhtikuu -näytöksiä sairaustapauksen vuoksi. Yhteystietonsa antaneet asiakkaat saavat tiedon henkilökohtaisesti tekstiviestillä tai sähköpostitse.
Pahoittelemme peruuntumisesta aiheutuvaa haittaa.

Perutut Huhtikuu -näytökset ovat:

  • La 25.3. klo 13.00
  • Pe 31.3. klo 19.00
  • La 1.4. klo 13.00
  • Pe 14.4. klo 19.00

Ostetut liput voidaan vaihtaa toiseen näytökseen tai hyvittää lahjakorttina / tilisiirtona. Hyvityksen suuruus on yhtä kuin lippujen kantahinta, palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Täytäthän lomakkeen 3 kk kuluessa perutun esityksen päivämäärästä. Huomioithan, että käsittelyajoissa voi olla hetkellistä ruuhkaa ja käsittelemme lomakkeet parhaamme mukaan mahdollisimman pian. Huomioimme vaihtojen käsittelyssä niiden kiireellisyyden.

Lippu.fi -verkkokaupasta ostetuista lipuista voi hakea hyvityksen myös suoraan Lippupisteeltä tämän linkin kautta.
- Täytäthän rahojen palautuspyynnön Lippupisteelle 3kk sisällä perutun esityksen päivämäärästä laskien. Palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Lippuvaihdot ja lahjakorttihyvitykset hoituvat myös teatterin lippukassalla. Suosittelemme asioimaan lippukassalla ruuhka-aikojen ulkopuolella (esitysten alkua edeltävä tunti), jotta vältytään pitkiltä jonotusajoilta. Suosithan rahojen palautuksessa sähköisiä lomakkeita.