Esitykset Huomenna minä lähden 26.4. ja 4.5. sekä Huhtikuu 28.4. on peruttu

Joudumme valitettavasti perumaan muutamia esityksiä myynnillisistä syistä. Pahoittelemme peruuntumisista koituvaa haittaa.

Perutut esitykset

Huomenna minä lähden

  • Ke 26.4. klo 19.00
  • To 4.5. klo 19.00

Huhtikuu

  • Pe 28.4. klo 19.00

Yhteystietonsa antaneet asiakkaat saavat tiedon henkilökohtaisesti tekstiviestillä tai sähköpostitse. Ostetut liput voidaan vaihtaa toiseen näytökseen tai hyvittää lahjakorttina / tilisiirtona. Hyvityksen suuruus on yhtä kuin lippujen kantahinta, palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Täytäthän lomakkeen 3 kk kuluessa perutun esityksen päivämäärästä. Huomioithan, että käsittelyajoissa voi olla hetkellistä ruuhkaa ja käsittelemme lomakkeet manuaalisesti parhaamme mukaan mahdollisimman pian. Huomioimme vaihtojen käsittelyssä niiden kiireellisyyden.

Lippu.fi -verkkokaupasta ostetuista lipuista voi hakea hyvityksen myös suoraan Lippupisteeltä tämän linkin kautta.
- Täytäthän rahojen palautuspyynnön Lippupisteelle 3kk sisällä perutun esityksen päivämäärästä laskien. Palvelu- ja toimitusmaksuja ei palauteta.

Lippuvaihdot ja lahjakorttihyvitykset hoituvat myös teatterin lippukassalla. Suosittelemme asioimaan lippukassalla ruuhka-aikojen ulkopuolella (esitysten alkua edeltävä tunti), jotta vältytään pitkiltä jonotusajoilta. Suosithan rahojen palautuksessa sähköisiä lomakkeita.